Únik vody v bazéne.

Zdravím, dakde mi mizne voda v bazéne. Rád by som sa spýtal, ako je možné, že v jednom mieste je pod fóliou akoby voda a dá sa s ňou trochu hýbat. Výška hladiny je 104 cm. Však tam je váha 1 tona na m2. Prikladám video https://youtu.be/ybh7S0yYIig?si=WEQef... Resp.nemôže to unikať okolo skimera? Ako to hladať? Potapačskou maskou som to popozeral a nič som nenašiel. Až na maličkú dieru na dne na opačnej strane ako je toto čo som nakameroval. Môže to byť zrovna v miernom spáde k tomu miestu. Neviem. Pod fóliu je ta plstená folia a betón.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od milan209209:

Zdravím, dakde mi mizne voda v bazéne. Rád by som…
@milan209209 myslím si, že pod tou foliou máš vodu natlakovanú z bazéna, t.j nejakú vodnú bublinu.. okolie drží natesno a to miesto je podtečené nejakou trhlinou v bazéne. Iné vysvetlenie neexistuje, lebo je takmer nemožné za normálnych okolností pohnúť fóliou len s 20cm hladinou napustenej vody, nieto ešte s 1m hladinou. čaká ťa detektívna práca s potápačským výstrojom.. To miesto trhliny nebude ale daleko od miesta, kde vieš pohnúť foliou..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zicher:

@milan209209 myslím si, že pod tou foliou máš vod…
@zicher Tiež si myslím že to bude detektívka. A môže byť miesto okolo skimera? Lebo zas keby ano tak okolie tej bubliny tu vodu nemá ako pustiť k tej bubline. No neviem či to dám. Ale naštastie fólia ma 17 rokov, už je taka látaná kade tade, vyblednutá na strane kde slnko najviac pečie, tak už plánujem ju vymeniť za novú. Len v strede sezóny sa mi do toho moc nechce.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zicher:

@milan209209 myslím si, že pod tou foliou máš vod…
@zicher Takže si mal pravdu. Kúsok od miesta kde bola ta fólia na dne voľná je trhlina asi 1 cm dlhá. Zalepil som ju tou podvodnou samolepkou. Dufam že už bude pokoj. Ale ako vznikla netuším...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od milan209209:

@zicher Takže si mal pravdu. Kúsok od miesta kde …
@milan209209 len tak, z ničoho nič.. ako veľký tresk.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?