Odpoveď na príspevok od szibiliak:
Ani by som nerozmyslal, ci vycistit bazen alebo n… @szibiliak neviem, či chodievaš na kúpalisko alebo k moru, ale nechci vedieť, čo tam pláva ,)Odpoveď na príspevok od norika121996:
Ahojte, dnes som nasla na dne bazena zadok s chvo… @norika121996 chlorsok 2 dni sa nekupat, preplachnut filter a smelo do vody. Pokial tam je psychicky blok, tak zasypat bazen :-) Pravidelne vytahujem malych hrabosov a tento rok i jezka...Odpoveď na príspevok od rkorba:
@norika121996 chlorsok 2 dni sa nekupat, preplach… @rkorba No, ale ak trva napustanie le 12h... 😂Odpoveď na príspevok od kejsix:
@rkorba No, ale ak trva napustanie le 12h... 😂 @kejsix a 50m3 obecnej v case sucha :-)Odpoveď na príspevok od rkorba:
@norika121996 chlorsok 2 dni sa nekupat, preplach… @rkorba zasypat nejde, je povrchovy 😀😀Odpoveď na príspevok od norika121996:
Dakujem za odpovede, uz sme ho vypustili, ideme s…Ja by som to neriskoval a vybetónoval by som pre istotu nový.ideme savovat
Odpoveď na príspevok od norika121996:
@rkorba zasypat nejde, je povrchovy 😀😀 @norika121996 pozor na Savo lebo je to chlor a moze ti znicit foliu! Zriedit koncentrat a rychlo vyplachnut.Odpoveď na príspevok od rkorba:
@kejsix a 50m3 obecnej v case sucha :-) @rkorba Sak nikto uz dnes ani mensi nema hadamOdpoveď na príspevok od norika121996:
Ahojte, dnes som nasla na dne bazena zadok s chvo… @norika121996 Tak ako písal vyššie @gadefox . Vo verejných bazénoch, aqaparkoch pláve kadečo, ani nevieš čo. "Zlatá mládež" tam pri večerných kúpaniach od rozkoše, ští, kadí a ráno v tom ľudia relaxujú. Netvrdím, že je to štandardom všade, ale úplná rarita tiež nie. Sám som bol svedkom ako v bazéne na jednom známom termálnom kúpalisku so slanou vodou na Záp. SK, sa zrazu v bazéne začalo niečo diať. Ľudia utekali preč (i ja bol v tomto bazéne), myslel som si, že sa niekto utopil, alebo čo (,)... Pozerám a v bazéne pláve veľké tvrdé hovno... Plavčička prišla, hovno vybrala s podberákom a život išiel ďalej. Vôbec sa neunúvali bazén uzavrieť a vodu vypustiť. My, čo sme vedeli, čo sa udailo, sme viacej do tohto bazéna nevstupili, no davy iných (neznalých) ľudí prichádzali a veselo sa v bazene čľapkali. Potom sa ideme čudovať, odkiaľ sa napr. zobral parazit, kvôli ktorému vyhasol teraz mladý život chlapčeka ???Odpoveď na príspevok od roman_:
@kejsix A v rybníkoch čo? Ryby chodia srať a šťať… @roman_ ???