Potkan v bazene

Ahojte, dnes som nasla na dne bazena zadok s chvostom a labou mrtveho potkana, nedaleko od toho aj creva a vselijake ine vevi z neho. Vybrali sme to ale mali by sme podla vas vypustit a znova napustit alebo dat niaku chemiu?
Odpovedať
ja osobne by som ho vypustil, vydezinfikoval noečim kvalitnejšicm ako desam efekt a napustil. Hlavne to spomente navstevam, aby ste mali pokoj.
Odpovedať
Profilova fotka
Ani by som nerozmyslal, ci vycistit bazen alebo nie. Fuj, ako fakt?
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od szibiliak:

Ani by som nerozmyslal, ci vycistit bazen alebo n…
@szibiliak neviem, či chodievaš na kúpalisko alebo k moru, ale nechci vedieť, čo tam pláva ,)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od norika121996:

Ahojte, dnes som nasla na dne bazena zadok s chvo…
@norika121996 chlorsok 2 dni sa nekupat, preplachnut filter a smelo do vody. Pokial tam je psychicky blok, tak zasypat bazen :-) Pravidelne vytahujem malych hrabosov a tento rok i jezka...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rkorba:

@norika121996 chlorsok 2 dni sa nekupat, preplach…
@rkorba No, ale ak trva napustanie le 12h... 😂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kejsix:

@rkorba No, ale ak trva napustanie le 12h... 😂
@kejsix a 50m3 obecnej v case sucha :-)
Odpovedať
Dakujem za odpovede, uz sme ho vypustili, ideme savovat a napuatime znova 😊
Odpovedať

@norika121996 chlorsok 2 dni sa nekupat, preplach…
@rkorba zasypat nejde, je povrchovy 😀😀
Odpovedať
Profilova fotka

Dakujem za odpovede, uz sme ho vypustili, ideme s…

ideme savovat

Ja by som to neriskoval a vybetónoval by som pre istotu nový.

Odpovedať

@rkorba zasypat nejde, je povrchovy 😀😀
@norika121996 pozor na Savo lebo je to chlor a moze ti znicit foliu! Zriedit koncentrat a rychlo vyplachnut.
Odpovedať

@kejsix a 50m3 obecnej v case sucha :-)
@rkorba Sak nikto uz dnes ani mensi nema hadam
Odpovedať

Ahojte, dnes som nasla na dne bazena zadok s chvo…
@norika121996 Tak ako písal vyššie @gadefox . Vo verejných bazénoch, aqaparkoch pláve kadečo, ani nevieš čo. "Zlatá mládež" tam pri večerných kúpaniach od rozkoše, ští, kadí a ráno v tom ľudia relaxujú. Netvrdím, že je to štandardom všade, ale úplná rarita tiež nie. Sám som bol svedkom ako v bazéne na jednom známom termálnom kúpalisku so slanou vodou na Záp. SK, sa zrazu v bazéne začalo niečo diať. Ľudia utekali preč (i ja bol v tomto bazéne), myslel som si, že sa niekto utopil, alebo čo (,)... Pozerám a v bazéne pláve veľké tvrdé hovno... Plavčička prišla, hovno vybrala s podberákom a život išiel ďalej. Vôbec sa neunúvali bazén uzavrieť a vodu vypustiť. My, čo sme vedeli, čo sa udailo, sme viacej do tohto bazéna nevstupili, no davy iných (neznalých) ľudí prichádzali a veselo sa v bazene čľapkali. Potom sa ideme čudovať, odkiaľ sa napr. zobral parazit, kvôli ktorému vyhasol teraz mladý život chlapčeka ???
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom. @kejsix A v rybníkoch čo? Ryby chodia srať a šťať na breh?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od roman_:

@kejsix A v rybníkoch čo? Ryby chodia srať a šťať…
@roman_ ???
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?