Podklad pod bazén

Zdravím všetkých. Prosím Vás. Chcem na betónovú plochu umiestniť bazén. Je však trošku šikmá, kvôli odtoku dažďovej vody. Čo by ste mi prosím poradili,čo mám pod bazén dať, aby bol v rovine a zároveň sa ponechala zošikmená betónová plocha? To zošikmenie je postupné od domu smerom do záhrady, cca do 4cm.Špekulujem, hútam, čo tam dať, pod ten bazén, ale neviem. Na nič som zatiaľ neprišla. Ďakujem za radu. Laurinka.
Odpovedať
Treba si to rozkreslit a rozratat a navrhnut velkost spadovych klinov, ktore si vyrezete na rezacke polystyrenu. Napr z 5cm xps si mozete urobit dva kusy, ktore budu mat rozmer 60x125cm a hrubku na jednej strane 2cm a na druhej 3cm.
Odpovedať
Normálne tam nasyp jemný piesok a zrovnaj ho latou do vodováhy
Odpovedať
Profilova fotka
vela zalezi, aky typ bazena ides dat... kamoska mala bazen s prelivom ( voda po vrch) a tam musela byt uplna rovina a zle jej to spravii, tak to museli brusit !! Bazen bol kompozitny, pevny, davali ho zeriavom... ak ide o bazen z Mountfieldu, tak tam mozno bude staciit ako radi jakino.... ale porad s tymi, od koho mas bazen.. aby ti nahodou potom neuznali nejaky problem, co s nim moze nastat, vyhovoriac sa na to, ze to je vina zleho podkladu a neuznaju reklamaciu !! pre toto nenajdes skoro vobec firmu, ktora robi bazeny na komplet, vsetci povedia, nech si to spravi clovek sam a tym sa kryju od pripadnych problemov...
Odpovedať
Profilova fotka
Zalezi ako velka je ta simina pri samonosnom bazene s prstencom mala sikmost nevadi
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?