Odpoveď na príspevok od nitakimuri:
Zdravim Poprosim kto mate skusenost, kolko stoji… @nitakimuri vykop minibagrom sa pohybuje cca 30 eur na hodinu. K tomu este prijazdne a odjazdne podla km.Odpoveď na príspevok od nitakimuri:
Zdravim Poprosim kto mate skusenost, kolko stoji… @nitakimuri 25e na hodinu u nás okolie TN. Takú jamu odhadujem tak na 3 hodiny.Odpoveď na príspevok od nitakimuri:
Zdravim Poprosim kto mate skusenost, kolko stoji… @nitakimuri Bager ti požičiam za 20-30€/deň, palivo si platíš sama.... Dopravu (tam/späť) si zabezpečuješ sama. To je nekomerčná ponuka, snáď to chápeš vzhľadom na aktuálne ceny....Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@nitakimuri Bager ti požičiam za 20-30€/deň, pal… @frantisekca ale to nejaky slapaci bager do piesku ci? Aj ta fooxova cena mi pride extremne dobra... Ja bezpapiren platim viac...Odpoveď na príspevok od minoo:
@frantisekca ale to nejaky slapaci bager do piesk… @minoo kontroloval som cenu u tej firmy a je pravda, že od 1/2025 trochu nepodstatne zdraželi, čo je ale viac nepríjemné po novom pýtajú aj vratnú zábezpeku cca 2-3000€, takže dnes by som to už od nich nebralOdpoveď na príspevok od nitakimuri:
Zdravim Poprosim kto mate skusenost, kolko stoji… @nitakimuri vykop minibager .... od 28-35eur ... treba samozrejne ratat aj dopravu .. tereba si uvedomiť ze minibager je maly a pomaly cize cela hliny nepotlači ani neprenesie vacsinou sa hýbe v rozpeti 3 metrou .... samozrejme ze vie to rozplanirovat aj po 5 ar pozemku ale casovo je to nerentabilné