Kolko stoji vykop mini bagrom ?

Zdravim Poprosim kto mate skusenost, kolko stoji vykop najmensim mini bagrom jama na bazen 4 x 4 m a hlbka 1 m? Poprosim kolko je cena za bager a kolko za pracu bagristu a cca kolko dlho to potrva. Vykopanu zem bude davat hned vedla, mam tam staru krivu luku, tak ju navysime a urovname tou zeminou Zem je hlina, bez kamenov. Vdaka vopred
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od nitakimuri:

Zdravim Poprosim kto mate skusenost, kolko stoji…
@nitakimuri vykop minibagrom sa pohybuje cca 30 eur na hodinu. K tomu este prijazdne a odjazdne podla km.
Odpovedať
Profilova fotka

@nitakimuri 25e na hodinu u nás okolie TN. Takú jamu odhadujem tak na 3 hodiny.
Odpovedať

@nitakimuri Bager ti požičiam za 20-30€/deň, palivo si platíš sama.... Dopravu (tam/späť) si zabezpečuješ sama. To je nekomerčná ponuka, snáď to chápeš vzhľadom na aktuálne ceny....
Odpovedať
30€ na hodinu sme platili vlani, plus kilometrovne za dovoz a odvos (asi 50€)
Odpovedať
mal som ho požičaný - 110€ za víkend s dopravou (piatok navečer-pondelok skoro ráno)+ 5 min rýchlokurz ovládania. Keď budem veľký budem bagrista 😂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@nitakimuri Bager ti požičiam za 20-30€/deň, pal…
@frantisekca ale to nejaky slapaci bager do piesku ci? Aj ta fooxova cena mi pride extremne dobra... Ja bezpapiren platim viac...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od minoo:

@frantisekca ale to nejaky slapaci bager do piesk…
@minoo kontroloval som cenu u tej firmy a je pravda, že od 1/2025 trochu nepodstatne zdraželi, čo je ale viac nepríjemné po novom pýtajú aj vratnú zábezpeku cca 2-3000€, takže dnes by som to už od nich nebral
Odpovedať
Ja som si na víkend požičal minibager (110€) a uncčko (120€) - robil som si výkop a terénne úpravy na pozemku. Čo Vám budem, najlepsi víkend v mojom živote. Keď budem mať 150k€ naviac, kúpim si ich miesto vysnívaného auta 😂
Odpovedať

@nitakimuri vykop minibager .... od 28-35eur ... treba samozrejne ratat aj dopravu .. tereba si uvedomiť ze minibager je maly a pomaly cize cela hliny nepotlači ani neprenesie vacsinou sa hýbe v rozpeti 3 metrou .... samozrejme ze vie to rozplanirovat aj po 5 ar pozemku ale casovo je to nerentabilné
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?