Odpoveď na príspevok od uhlikova_stopa:
Ked nechas otvorene okno na zaskleni a zacne liat… @uhlikova_stopa ked nezavres v obyvacke tiez bude bazenik. Argument za posledne centy 🙄Odpoveď na príspevok od uhlikova_stopa:
Ked nechas otvorene okno na zaskleni a zacne liat… @uhlikova_stopa a to nevies, ze nejaky vyvod sa tam predsa spravi? nikdy to nie je cele zabednene.Odpoveď na príspevok od mikita2:
@uhlikova_stopa a to nevies, ze nejaky vyvod sa t… @mikita2 neposcenoval by som ludsku hlupostOdpoveď na príspevok od janamara:
ahojte, v našom paneláku sa realizuje kompletná v… @janamara Buď necháš špáru, alebo balkón správne vyspáduješ a urobíš odtok na vodu. Keď som prerábal balkón, tak som do tej špáry zakomponoval tú mriežku na vtáky, čo sa dáva na škridlu. Tak to zostalo otvorené a nič väčšie, ako nejakých 7 mm tadiaľ nevypadlo. Ak bude ten balkón úplne uzatvorený, tak by som nechal špáru. Ak tam budú posuvné okná a väčšinu času bude otvorený, tak stačí nechať len odtok, alebo dva - jeden na každý kraj.Odpoveď na príspevok od staliana:
Hej, toto sme riešili tiež. My sme tú špáru nakon… @staliana presne toto riešim aj ja. Ak sa to uzatvorí, aby to nezačalo plesnivieť. Navyše je balkón orientovaný na východ. A keď nemáte uzatvorený spodok balkóna, ste s tým spokojní? Ak by si mala možnosť výberu, rozhodla by si sa rovnako?Odpoveď na príspevok od chrobak7:
@janamara Buď necháš špáru, alebo balkón správne … @chrobak7 ďakujem za radu. Podľa vizualizácie, tá spodná lišta - bude to komplet uzatvorené, žiadne odtoky. Okná budú posuvné a budú cez deň otvorené.Odpoveď na príspevok od jp9:
v pripade prizemia by som to asi radsej zatvoril,… @jp9 a cez otvorene zasklenie sa hmyz nedostane?Odpoveď na príspevok od gas1201:
mame takto "uzatvorený balkon", žial už sme ho ta… A sme doma...