Odporucanie farby na balkon

Dobrý deň, rád by som sa poradil ohľadom farby na balkón. Za posledných pár mesiacoch nám začala opadávať farba na strope balkóna – jedná sa štandardný kuchynský panelákový balkón, ktorý je zasklený. Na balkóne sušíme bielizeň, hoci vtedy je zasklenie vždy otvorené, takže neviem či toto mohlo spôsobiť olupovanie farby. Vďaka za rady :-)
Odpovedať
Neviem aka farba tam bola, ale zrejme nebola fasadna. Treba to oskrabat, napenetrovat a pouzit fasadnu farbu
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zita19:

Neviem aka farba tam bola, ale zrejme nebola fasa…
@zita19 Tazko povedat. Takto som ten byt kupil. Avsak verim ze snad aj fasadna mohla byt, kedze aj steny na boku a cely panelak je rovnakej farby, takze verim ze to bola ta ista farba. Dakujem za info k postupu. Tiez som to presne takto planoval - oskrabat, napenetrovat a natriet. Nejake odporucanie na znacku / typ fasadnej farby ?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ruzo56:

@zita19 Tazko povedat. Takto som ten byt kupil. …
@ruzo56 ja som kupovala bielu taku co mali v 3 kilovom baleni
Odpovedať
Snáď to niekomu v budúcnosti pomôže. Kúpil som penetrák a fasádnu farbu. Odporučili mi však nie obyčajnú, ale „silikátovú“ – vraj vydrží dlhšie. Cenový rozdiel bol na 5kg vedre 4 EUR.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ruzo56:

Snáď to niekomu v budúcnosti pomôže. Kúpil som pe…
@ruzo56 a tych vedier si kolko spotreboval? ze o kolko bola ta celkova cena vyssia...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?