coverphoto
Neaktívny

zuzkama

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 3. apr 2010
býva v meste Malacky
Info o bývaní
Stav   Staviam dom
projekt   Dom
Aktivita
101 príspevkov vo fotoblogoch
152 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Dat garaz za plot alebo nechat pred nou volno na parkovanie bez potreby otvarania brany? Dakujem za kazdy nazor a skusenosti...

  • jankazbJa som za priestor aj pred garazou.
    • tvojaritkamám v pláne garáž a pred nou jedno parkovacie miesto...
      garáž preto, aby žena mala teple auto v zime a nie rozpálene v lete...
      mám medzi plotom a garážou malo miesta čiže pôjde otváracia brána garážová aj do plota.... otvárenie hore.... 2 trámy a na tie pojdu kolajnice..
      • atlaskagaraz skoro na urovni cesty a park.miesto vedla garaze. keby mi niekto stal pred garazou,ako vyjdem?
        • iukasnam sa osvedcilo mat moznost zaparkovat aj pred garazou. mas kde auto povysavat a umyt, mozes ho ostriekat wapkou, ked pride navsteva, maju kde zaparkovat. ak mas na to priestor, urcite posun garaz hlbsie.
          • zuzkama
            AUTOR
            @iukas  Dakujem. Garaz uz je postavena, spojena s domom a dvere idu priamo do technickej miestnosti. Len neviem ci ju dat za plot alebo nie. Trochu by som sa citila lepsie keby bola za plotom a pes behal po celom pozemku, ale asi je to praktickejsie ju nechat pristupnu.
            • 2danculikurčite nechajte priestor pred garázou, vyssie uvedené dovody plus ak bývaš v kopci a mávate vela snehu, nie je problem vbehnut do dvora aj šmykom 😃
              • iukasurcite lacnejsie bude nemusiet davat plotovu branu 🙂 mne osobne sa paci ked plot ide ku garazi a ta je volne pristupna zvonku. a vsetky cinnosti, ktore som popisala vyssie mozes robit pred garazou, aj ak tam nebude brana.. ja by som si uz teraz vybrala moznost bez brany, nechapem preco sme to tak neurobili...
                • iukasinac, si vsetci sme pochopili otazku zle, pytas sa, ci plot viest pred garazou klasicky s plotovou branou, alebo ho po okrajoch doviest ku garazi, vsak?
                  • sablak sa jedná o ten domček ktorý máš na fotkách v albume, tak si myslím, že priestor pred garážou je tak malý, že nemá význam dávať tam ešte aj plotovú bránu. Akurát nevýhoda je v tom, že ľudia takýto neohradený priestor zvyknú vnímať ako verejný a budú sa ti tam napr otáčať s autom, sem-tam niekto zaparkuje - to ale záleží v akej rušnej časti bývate. Ak je po pomerne kľudná lokalita ja by som bránu nedávala.
                    • erka2My vchádzame rovno z ulice do garáže a sme spokojní. Pred garážou máme toľko miesta, že tam s autom aj zaparkujeme. Nikto sa tam bežne neotáča.
                      • zuzkama
                        AUTOR
                        Dakujem vam za odpovede. Fakt ste mi pomohli...🙂