coverphoto
Neaktívny

zuzidr

  /  38 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 18. apr 2007
býva v meste Piešťany
Aktivita
50 príspevkov vo fotoblogoch
20 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (4)
Kolekcie
  • Dom
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

ahojte, viete niekto poradiť? prerábali sme starší dom, na jednej strane pozemku máme asi 10 - 12m plot z vlnitého plechu. Nie je hrdzavý, len konštrukcia ale teda nie je pekný...rozmýšlam, či ho natrieť, alebo niečim prekryť - len zase dávať nejaké drevenné panely za xy € ...myslíte, že dať si námahu a natrieť na čierno? robil to už niekto?

  • lenkito10Nedalo by sa pred nim vysadit ruzovy ker, na dekoraciu zavesit kvetinace, ulozit trochu dreva, dat pred nim starsie dekoracie, alebo 2, 3 kvetinace so zadnou drevenou castou, alebo len tu zapletanu cast.
  • zuzidr
    AUTOR
    @lenkito10  áno pred to chcem kvetináče, ale tá drevená zástena by nás stála do 1000€, a to môžme rovno spraviť nový plot, ale asi to natrieme, a pred to niečo ťahavé, alebo užší živý plot - thuje nechceme
    • lenkito10Nemyslela som celu zadnu drevenou cast, Iba taketo kvetinace, alebo len ta jeho zadna pletena cast.
    • zuzimiaNatriet je dobry napad, len by som asi nesla do ciernej, ale nejaku tmavohnedu, sedu, proste menj "tvrdu" ako je cierna. Len pozor nato - ak je to pozinkovany plech, treba kupit farbu, ktora je nan vhodna (dakedy sa taka farba volala reaktivna farba na lahke kovy), lebo bezna farba sa z pozinku bude olupovat.
      • zuzidr
        AUTOR
        @zuzimia  áno manžel ma s čiernou uzemnil, že by išiel do bleho šedej, prípadne bledší antracit...a samozrejme, farbu by sme vhodnú vybrali, uvidíme, snád to nejako poriešime, naozaj sa mi to nechce niečim "obkladať za niekoľko sto € a po prvej zime to bude vyzerať hrozne, o môžme rovno meniť za bezonový plot, ale nakoľko je tento len povrchovo zničený, bolo by to škoda