coverphoto
Neaktívny

xsacka

xsacka  /  47 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
„Bojíte sa vyzerať inak, než ostatní, preto sa prispôsobujete a žijete tak, ako je predpísané. Ja radšej umriem za to, aká som“. Sme tak obklopení falošnosťou, že úprimnosť je vnímaná ako urážka!!!
zaregistrovala sa 2. apr 2012
býva v meste Prešov
Aktivita
16 príspevkov vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (15)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Hľadám šikovnich strechárov na výmenu strešnej krytiny.Ak by miekto vedel o niekom dajte mi vedieť lebo mám pocit,že strechári vymreli🙈

  • kaktusik007nevymreli. len maju vela prace a treba ich zaplatit
    • xsacka
      AUTOR
      @kaktusik007  s tým nemám problém,hľadám ich už pol roka a nechcem výmenu hneď, viem aj počkať,ale je zvláštne ak napíšem na poľsku stranu hneď sa vedia ozvať naší by chceli zarobiť,ale nevedia ani odpísať na email.
      • xsacka
        AUTOR
        @kaktusik007  neviem s čoho ste v mojom príspevku vydedukovala,že im nevieme zaplatiť?Zvláštna doba….
        • kaktusik007@xsacka  si este raz precitaj co pises - hladas strecharov, ale lokalitu nepovies... tak sa ani nediv ze sa ti nik neozval 😉 ci si myslis ze z Bratislavy pridu robit strechu do Košíc?
          • xsacka
            AUTOR
            @kaktusik007  Áni presne to si predstavujem veď nežijeme v dobe,že sa prevážame na koňoch a Slovensko je také malé,že mi príde smiešne uvádzať lokalitu.Bola si aj niekde inde ako na Sk ?Všade vo svete je normálne za prácou cestovať….Tieto argumenty,že neuvádzam lokalitu u mňa neuspejú…
            • xsacka
              AUTOR
              @kaktusik007  ináč z Bratislavy do Košíc je to cca 405 km a 3,5hod.cesty…Ak si zoberiem,že v Ba za 3 dni práce zarobím cca 900€ tak sa mi oplatí cestovať.
              • kaktusik007@xsacka  si predstav, zila som v Mnichove. Kedysi. Ale nepodstatne.

                Mam sikovnych strecharov, odmietaju zakazky vzdialene nad 100 km a rovnako ani nepracuju vikendy - pretoze maju rodiny. U mna na streche jeden den koncili o 18:00 a to bolo vidno ze im to vadi, standardne o 16:00 tam uz neboli.

                Proste sikovni ludia v dnesnej dobe si davaju podmienky, niekomu staci zarobit 2000 eur mesacne a vyssie nejde, pretoze svoj cas s rodinou si ceni viac a osobne som rada, ze toto uz naozaj niektori ludia pochopili.

                Aj ked z pozicie cloveka, co ich potreboval, by mi viac vyhovovalo ak by denne tahali 10-12 hodin a robili aj vikendy ci sviatky, pretoze by to logicky bolo hotove skor.

                Ale nie, pracuju 8-9 hodin. Ak treba, jasne, potiahnu. Ale vynimocne.

                Ti moji by Ti na zakazku na vychod prisli - len teda neviem ci by si dokazala zaplatit aj naklady navyse typu hotel a samozrejme by si do ceny zakazky zaratali aj cas, kedy by boli bez rodiny 😉 proste musela by si im paradne zaplatit aby si povedali ze ok, tak teraz ideme na tri tyzdne 400 km daleko si zarobit.
                • xsacka
                  AUTOR
                  @kaktusik007  ja vravím o 3 dňoch práce nie o 3 týždňoch.Zaplatené ubytovanie,strava.3 týždne by nemali čo robiť nakoľko sa jedná iba o pokládku strešnej krytiny a olatovanie,nič viac, ak sú 3-4 tak to majú hotové za 2 dni.900€ na deň pre jedného v čistom.
                  • kaktusik007@xsacka  tiez som si myslela, ze u mna budu tyzden - a trvalo to vyse mesiaca. Lebo po odkryti strechy bolo treba toto a tamto, lebo niektore tramy neboli v skutocnosti tak v poriadku ako sa zdali byt, lebo meskali dodavatelia stresnych okien.... takze nerataj s pracou na tri dni 😉
                    • lenkad26dobrý deň, p.Hec 0905 884 330
                      • xsacka
                        AUTOR
                        @kaktusik007  ja si nič nemyslím ja to viem nakoľko sme na posúdenie mali statyka,krov bol ohodnotiť tesár,materiál už mesiac máme uskladnený na dvore…ale je pekné ,že vieš ako to u nás vyzerá ani som nevedela,že sa poznáme 🙈
                        • xsacka
                          AUTOR
                          @lenkad26  Ďakujem krásne za odpoveď .Prajem pekný deň
                          • xsacka
                            AUTOR
                            @lenkad26  Ešte raz ďakujem už som kontaktovala pána Heca❤️