coverphoto
Aktívny

toky1

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistroval sa 6. mar 2017
býva v meste Košice
Aktivita
2 príspevky vo fotoblogoch
2 408 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Skupiny
Košice
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Ahojte. Chcem osloviť správcu či tvorcu tohto fóra s prosbou o pouvažovaní nad úpravou webu. Ide mi o to, že keď si otvorím fórum, kliknem na niektorú konkrétnu diskusnú tému, tak tam sa mi zobrazia všetky príspevky k tejto téme v poradí od najstaršieho po najnovší graficky zhora dole myslím 30 na jednu stranu, a celkom dole pod tým tridsiatym príspevkom si viem potom prekliknúť na ďalšie strany. Toto by sa nedalo upraviť, aby tá...

  • muhetaPodla mna je to dobry postreh, bolo by to rychlejsie a praktickejsie. Co viem, tak ine fora maju takuto moznost, tak hadam nebude ani tu s tym problem 🙂
    • berek@muheta  este by bolo fajn si aj vedieť dať príspevok do obľúbených ako v pôvodnom stave.
      • Stavebné a finančné poradenstvo
        PRO
        @megalord
        • megalord@blacksr  @toky1  Ďakujem za označenie a aj spätnú väzbu, som iba jedným z teamu. Toto je veľmi dobrý postreh, preklikávanie cez strany pridáme aj hore.

          K tomu otvoreniu vlákna a kde sa má zobraziť, to sme mali bujnú debatu. Pri vylistovaní diskusií / vlákien (napr. pri konkrétnej kategórii, alebo najnovšie diskusie alebo kde sa diskutuje) je možnosť kliknúť na titulok a časť úvodnej správy diskusie, čo povedie k navigácií na 1. stranu diskusie. Ale pri každej diskusii v zozname je aj informácia, kto a kedy naposledy pridal poslednú správu. Ak na to kliknete, hneď vás to odkáže na poslednú stranu a preskroluje dole na posledný príspevok. Napríklad na hlavnej stránke modrej strechy je widget s aktívnymi/novými diskusiami, po kliku automaticky idete na poslednú stranu.

          Tým, že o tom neviete/nepoužívate/nevšimli ste si, je aj informácia pre nás, že by sme mali zvážiť, či to nezobraziť nejako lepšie - aby to používateľovi zjednodušilo navigáciu. Nad tým sa zamyslíme. Je tam určite ešte priestor na zlepšenie.

          > Nejako som nenašiel spôsob ako osloviť len priamo správcu fóra - keď je to nevhodné takto verejne tak sa ospravedlňujem a rešpektujem, keď zmaže túto správu a odpovie mi do súkromnej.

          Akurát testujeme popup na spätnú väzbu, ktorý sa bude zobrazovať používateľom, kde sa bude zbierať spätná väzba, hodnotenie od používateľov a nápady na zlepšenia. Taktiež môžete priamo do správy napísať mne alebo adminke. Dole v pätičke je aj odkaz na nahlásenie chyby alebo aj "Mám otázku na admina".
          • megalordškoda že sme to našli až teraz 😃 tiež občas nestíhame sledovať všetko.
            • megalord@toky1
              No tak sme to tam teda s kolegom pridali. Ak je pri zozname diskusii pri jednotlivych diskusiach viac ako 1 strana, tak sa zobrazi navigacia na prve a posledne strany diskusie. Malo by to byt teraz omnoho priamociarejsie.

              Co sa tyka navigacie medzi strankami v samotnej diskusii, pridali sme navigaciu aj hore (pod prvou spravou od autora).

            • megalorda este pri zozname:
            • toky1
              AUTOR
              Super, teraz to je omnoho lepšie. Dík