coverphoto
Neaktívny

petinka1761

Petra
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 17. aug 2017
býva v meste Bardejov
Aktivita
11 príspevkov vo fotoblogoch
57 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (3)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Ahojte prosím co to je za chrobáčika mame to už skoro všade ako sa toho zbavím

  • mima1Skus pozriet vsetko v kuchyni. Muku,caje,cestoviny,ryza atd. Poze to byt potemnik skladovy tusim sa tot ak vola.
    • cony1Toto si si zrejme priniesla domov s mukou alebo ryzou. Ja som to mala v byte, bolo to nakoniec vo vsetkom, nic sme nemohli mat načaté v spajzi, ba islo to aj do nenacatych obalov. Musela som komplet vsetko vyhodit, vycistit. A potom som pouzila levandulovy olej a nakvapkala som vsade, lebo to neznasaju. Vsetko som vsak musela prelozit do sklenenych nadob s uzaverom, normal velke zavaraninove flase, ja som kupila aj vacsie a teraz tak mam vsetko a je to ok. Po case budes vidiet uz len skapane chrobaciky z toho oleja, lebo niektore su ukryte este, nevies sa vsetkych naraz zbavit, potom to uz len povysavas a lmas pokoj. U nas zatial pokoj uz druhy rok. Kvapkanie olejom som zopakovala parkrat. Staci ak na spodok krabic alebo na policky das papierovu utierku a tam nakvapkas, nemusis rovno na nabytok.
      • Katarína FarskáA vedia velmi dlho prezit v hocijakých sparach, napr. V doske na miesenie cesta vydržia velmi dlho. Tiez je potrebne skontrolovat aj cokolady, orechy a rozne susene ovocie-tiez to oblubuju. Nam trvalo asi rok a pol kym sme sa tych potvor zbavili. Az po tretom upnom vyhadzani vsetkych otvorenych potravin, odtiahnuti kuchynskej linky a vystriekanim spejom Bros. A tiez musime vsetko otvorene presypat do doz.
        • petinka1761
          AUTOR
          Myslela som si ze je to toto lenže nechápem keď sú to potravinové chrobáky a sú v celom dome všade v spálni kúpeľni všade och
          • cony1@petinka1761  Tak to neviem, my sme ich mali len v spajzi a v kuchyni v sufliku, kde bola muka a ryza.
            • petinka1761
              AUTOR
              My úplne všade
              • petinka1761
                AUTOR
                @mima1  levandulovi olej ozaj pomáha každý. Deň ich nájdem kopu zdochnutych
                • cony1@petinka1761  to malo byt asi mne. Ano pomaha, som si ista, ze nam pomohol najviac. Normalne po nom zdochnu. Drzim palceky, nech sa ich cim skor zbavite.