coverphoto
Aktívny

minuskad

  /  33 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
,, vedúca miešačky,, 😂
zaregistrovala sa 21. nov 2010
býva v meste Košice
Info o bývaní
Stav   Snívam o dome
projekt   Dom
Aktivita
16 príspevkov vo fotoblogoch
6 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (26)
Kolekcie
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
Informácie o projekte
Verva Košice = maximálna spokojnosť

Prosim vas, len pre info. Co sa dava na zem v dome na zakladovu dosku ? Hydroizolacia, nato ide potom co ?

 Dava sa teraz nejaky poter na vyrovnanie nedokonalosti, ktore vznikli pri vylievani dosky ? alebo ide hned nejaky polystyren? ( aky je najlepsi, chcela by som nieco ozaj dobre, kvalitne, nejaky grafitovy. kolko cm idealne ? a nato ide folia, podlahove kurenie a anhydrid ? dakujem

  • jblazehydroizolacia iba ked ste pod terenom, inac netreba , len pod vzlinave casti,ako napr priecky, tam kde bude polystyren netreba, ten nenavzlina nic, , ale tepelnu izolaciu, treba, to je ten polystyren co ste spominali, no grafitovy je v podlahe nanic, on funguje v streche alebo na fasade v lete. v zime ma prenos tepla rovnako ako biely.
    • jancikk@jblaze  no neviem, už len pre dorbý pocit by som tam natavil asfaltové pásy, keď hneď najlacnejšie oxidované. a polystyrén súhlasím, grafitový do podlahy sú zbytočné € naviac
      • jaronickZdravim na dosku ide asfaltova lepenka, separacna folia polystyren EPS 100 alebo 150 (podla projektu, minimalne dnes uz by som dal 10 cm, ) folia +rozvody kurenia a anhydrit resp. poter (ktory je o nieco lacnejsi).
        • jblaze@jaronick  pozeram ci dobry datum vidim, staci 2023, ze by si dal minimalne 10 cm do podlahy? vies o tom ze tam je cely rok zima? , a v zime je vela dni ked je vonku teplejsie ako pod domom, , a je to jedina cast domu ktora v dotykovom kontakte s okolim kde vedenie tepla funguje ovela rychlejsie.