coverphoto
Neaktívny

michalidess2

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistroval sa 15. aug 2011
býva v meste Michalovce
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
1 príspevok vo fóre
0 inzerátov
Skupiny
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

zdravim vas...mozte mi poradit ohladom pripojok...chceli by sme stavat ale pripojky su daleko cca 130m...co by to stalo alebo aka je ina moznost aby nam to urobylo mesto....

  • Wittner Haus
    PRO
    Asi ťa sklamemem ale skoro žiadna.Mestá nemajú vôvec záujem a ani peniaze stavať nové cesty ani inžinierske siete , nie to ešte prípojky..To ťa vysmejú..Máš ale možnosť:voda-studňa,plyn propán alebo tep.čerpadlo alebo peletový kotol...Jediné čo potrebuješ je elektrická prípojka...Takže tak.Držím palce.
    • Wittner Haus
      PRO
      Zabudol som -kanál-žumpa.A si vybavený.Ale na elektrárňach si skontroluj či v najbližšom prípojnom bode majú dostatočnú kapacitu.Inak je to zabité totálne..
      • katarinka2010Michalidess2 my sme mali prípojky tak 300m..a ešte aj popod potok...takže sme sa na to vykaslali..poblíž boli siete tak do 100m ale pripojka bola mala...takže riešime..studna, kotol na pelety/drevo, čov..elektriku nam nechceli pripojit kým nas nebolo viac žiadatelov..ale chvala bohu za nami su zahradky a vlastnici planuju využit pozemok v buducnosti na stavbu..od el. stlpu sme boli nejakych 70m a robili problemy..kym nas nebolo 4 či 5 žiadatelov... vela zdaru.. mal by si pobehat elektrarne a opytat sa ... inak je to jedno..čo by si dal za individualne dotiahnutie pripojok..to daš aj za žumpu, kotol a pod.
        • michalidess2
          AUTOR
          ja cestu mam aj elektrinu len ta voda kanal a hlavne ten kanal.....my chceme stavat na rodicovskom pozemku od zadu kde je cesta aj elektrika len len ten kanal voda a plyn ale ten je cca80m....kakze je to blbe co?
          • megusikmy tiez tahame pripojky cez rodicovsky pozemok ( voda, kanal a elektrika), mame to cca 100m...elektricky kabel stal cca 100€, rury zatial nevieme, manzel ma kupit dnes...
            • michalidess2
              AUTOR
              no my mame cez cely pozemo cca 250m a toje uz fakt vela....