coverphoto
Neaktívny

maros_get

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistroval sa 17. apr 2019
býva v meste Ružomberok
Info o bývaní
Stav   Už bývam v dome
projekt   Dom
Aktivita
3 príspevky vo fotoblogoch
148 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

ako pes beha popri plote, vyslapal tam chodnicek. cim to vyspravit? nejaku dlazbu alebo nieco ine? nechcem to nechat take hole a vysievat tam novu travu zmysel nema.

  • neyaau nas to bolo detto. U nas prichadzali v uvahu 2 možnosti. V plane bolo normalne urobit z dlažobnych kociek pozdlž predneho plotu chodniček, teda pes beha po suchom, brusi si drabky, zaroven nezostava nevzhladne zničeny travnik, a v daždi nebude od blata...Takto sme sa rozhodli. Nakoniec vsak sme pristupili uplne k inemu riešeniu, a sice ten naš je velký a budí hrozu ked šteká. Šteká a beha extremne divoko až sa ludia zlaknu minule i spadol niekto z bycikla ako sa zlakol, Takže my sme z oboch bokov domu predelili predzahradku. A za domom z bodku je plotova siet s braničkou šírka plotovej časti 2 metre. A u druhej strany domu 3,7 m. Tam je tiez plotova branička uz z dreva lebo to suvisi i s obloženim domu tak je to jednotne. Takto teda uz nechodí pred dom štekat, lebo on hlásil uplne všetko... takto mame extremnu pohodu a mega klud i pre pejska 🙂))) ma pre seba celu zadnu zahradu... a nakoniec nemusime robit ten predny chodniček 🙂))
    • maros_get
      AUTOR
      ten nas je tiez take vacsie plemeno, ale asi posobi teda mierumilovnejsie ako ten vas 😃 s tym akoze problem nie je, ze by nam alebo niekomu vadilo, ze si beha aj predu popred dom. a myslis, ze normalna obycajna dlazba by teda postacila?
      • neyaa@maros_get  taka dlazba ako mate napr. parkovacie statie alebo chodníček ku domu... my mame žulove kocky tak to malo byt zo žulovych kociek aby to bolo jednotné tiež v predu mame smetiak tak by to bol chodníček zaroven ku nemu...
        • batwomanMy tiez budeme oddelovat prednu cast plotikom, ked budeme robit chodniky, lebo sme aj spravili provizorne riesienie, vysypali vacsim kamenom a oddili plast obrubnikom, ale psica beha viac po trave okolo ako po tom vybradenom. Chodnik by mozno bol lepsi, ale ja tam chcem mat neskor aj tak vysadbu poriadnu a to mi ona nici priebezne, tak aj preto to chcem cele oddelit.