coverphoto
Neaktívny

majjjka24

  /  37 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 23. sep 2010
býva v meste Námestovo
Info o bývaní
Stav   Už bývam v dome
projekt   Dom
Aktivita
9 príspevkov vo fotoblogoch
2 príspevky vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (4)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Zdravím.. prerábame starý plot. Nový nadpájame na ten starý.
Prosím vás, čím by sme ten starý ,,vyrovnali" budeme to nakoniec zarovnávať tvrdeným polystyrénom, ale ešte predtým nejaké lepidlo?maltu? Sú miesta kde je diera aj viac než 4-5cm..

  • tatiana1978Škoda ten kameň prekryť.Vyzera to aj takto dobre
    • majjjka24
      AUTOR
      @tatiana1978  časom to chceme obložiť do nejakého kameňa , ale aby bol múr celý rovnaký. Ten starý má už roky a nedokázali by sme to spraviť tak, aby to bolo až dohora rovnaké.
      • dmaresov@tatiana1978  veru škoda
        • zipsikiitreba zabezpecit aby bol ten kamenny mur zozadu dobre odvodneny, lebo ak nie je, tym zasparovanim zabranite uniku vody a casom vam ho podmyje a zdeformuje. Mame kamenny mur viac ako 40m a klesa nam od 2.30 az po 0.8m. Par metrov vyssie susedovi na jar vydulo a nasledne pocas dazdov podmylo asi 8m usek a padlo to cele do ulice, este ze v tom case nikto nesiel okolo. Mesto ho roky vyzyvalo aby mur udrziaval ale kaslal na to a teraz to ma cele otvorene a caka ho nemala investicia do noveho oporneho mura.
          • majjjka24
            AUTOR
            @zipsikii  ďakujem za radu.. plot robil svokor pred 30 rokmi. Stále stojí tak ako ho postavil. Ale on má základy aj dnu, tzv.päťky.. vyvalit sa nevyvali. Ale sú tam rúry na odvodnenie a my ich ponecháme, tie samozrejme nezamurujeme 😉