coverphoto
Neaktívny

jonyval

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 14. feb 2011
býva v meste Nitra
Aktivita
10 príspevkov vo fotoblogoch
8 príspevkov vo fóre
1 inzerát
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Dobry deň. Mám otázočku ohľadne vonkajších žalúzií. Mam dom už zateplený takže musia byť priznané tie plechové boxy. Zaujíma ma však že ako to na takýchto oknách vidieť zvnútra? Videla som foto a to sa mi teda vôbec nepáči. Vraj ten box musí byť 14cm minimálne aby sa do neho tá roleta po vytiahnutí z mestila. Chcela by som vidieť teda reálne foto z vnútra domu ako to vyzerá ak je roleta osadená len na...

  • ewcurikpripnem sa
    • elisss54ano, je to škaredé, ja som to riešila skoro rok. Veľmi som ich chcela,ale našťastie zvíťazil zdravý rozum. Vadilo mi, že to berie svetlosť okna, vyzera to zvnútra škaredo a ešte su tie rolety celý rok špinavé. Takže som ich nakoniec nedala a nechýbajú mi. Dali sme radšej klímu, aby nebolov exponovanej miestnosti teplo.
      • bubonMy to ideme riešiť tiež takto.Vnútorné už treba vymeniť a tie už nechcem ani zadarmo. Prach sadá aj na tie, navyše zvnútra. Svetlosť uberú, ale keď je dostatočne veľké okno tak to nevadí. Takže pre mňa kompromis je takto.
        • zuzidr@elisss54  tiež takto uvažujeme, nakoľko sme slepá ulic,a posledný dom ,oproti roľa...tak ani nedáme vonkajšie...mám to umývať na rebríku stále,kašlem na ne. Radšej interierové povysávam...síce možno taký pocit bezpečnosti, alebo pri búrke asi je to fajn....
          • elisss54@zuzidr  , presne najviac ma odradilo, ked som to na tých domoch videla také zasr...né..., nepotrebujem,aby som sa na to dívala...Dá sa to wapkou, ale to je zas iná procedúra a to sa tiež nedá urobiť každú chvílu... Adosť mi vadill aj ten vzhlad zvnútra okna.
            • k1803@elisss54  my dom staviame, neplánujeme ale spraviť miesto na tieto žalúzie,takže asi by boli priznané ak by sme sa pre ne rozhodli....avšak tiež má odrádzajú, aj by som ich chcela aj ma odrádza zakryt okná
              • compraPozrite u mna v albume. Tiez som riesila zaluzie dodatocne. Za mna inak jedna z najlepsich investicii. Mam to predsadene pred okno, ziadne svetlo to neberie.
                • jonyval
                  AUTOR
                  @compra  mohli by ste mi prosím odfotiť okno z vnútra zo spustenou zaluziou ako je vidieť ten plech zvnutornej strany okná? A ešte otázka ako veľký máte ten plech na okne z vonkajšej strany. Dakujem
                  • compra@jonyval  Mne nevidno plech z vnutornej strany. Je na fasade zvonku. Pozrite fotky v albume.
                    • elisss54@compra  , ano ,lebo je to vyše okna, len to zas trčí von z fasady. Nie je to zarovno....
                      • compra@elisss54  Ano. Trci. Ja som tie kastliky priznala. Mne sa to paci. Lepsie ako by to zmensovalo okno. V kazdom pripade zaluzie su vyborna vec. Ani ta udrzba nie je strasna.
                        • elisss54@compra  , mne to trčanie vadilo, pretože na tom bude stáť voda, sneh, atď. Ano zmenšenie okna sa mi tiež nepozdáva aj ked nemame malé okná. A ano, udržba nie je strašná, ked sa každý na to kašle a má to zacápané. Mne to teda dosť vadilo, všade kde som to videla to bolo špinavé. A priznám sa pohľad zvnutra na ne sa mi tiež veľmi nepáči. Vyzerá to ako v ....nechcem napísať kde... Nakrajšie su zvonku.
                          • jonyval
                            AUTOR
                            @compra  ale vám ho nevidno ten kastlik vy ho máte pod fasadou.
                            • compra@jonyval  Nemam ho pod fasadou, ale zvonka na fasade. Akurat som nechcela zmensovat svetlu vysku okna. To by sa mi fakt nepacilo pozerat zvnutra ba zvinutu zaluziu za oknom.