coverphoto
Aktívny

calimero

  /  48 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistroval sa 24. dec 2010
býva v meste Martin
Info o bývaní
Stav   Staviam dom
projekt   Dom
Aktivita
28 príspevkov vo fotoblogoch
1 171 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Skupiny
Staviam domMartinSnívam o dome
Sledované fotoblogy (23)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Ani som netušil, že kúpiť nejaké pekné biele obkladačky s rozmerom 25x40cm je takmer nemožné. Bohužiaľ najrozšírenejšie rozmery 20x40 alebo 25x45 nám nepasujú kvôli vani. Takže ak niekto pozná niečo pekné biele v rozmere 25x40, budem vďačný za každý tip.

  • lindauciatkoVed to nemusí sediet na centimeter, ci musí?
    • calimero
      AUTOR
      @lindauciatko  vana bude ciastocne zapustena do podlahy, obklad pojde do vysky asi 44cm. Pri 20cm obkladackach by sa teda musel dorezat pasik 4cm - vyzeralo by to smiesne. A pri rozmere 45cm by sa zas museli dokladat male pasiky na steny kupelne. Preto hladam 25x40, lebo pri tomto rozmere mi nikde nevychadzaju male kusky na dokladanie - ani na vanu, ani na steny.
      • duroozacni nie celou ale polkou + 2cm a skoncis polkou +2cm a bude to pekne 😉
        • blackomtV tom Rasube som kupoval všetko do kupelne od sprchového až po obklady a dlažbu. Mali najlepšie ceny a dokonca lepšie ako ten istý tip v Mercury Markete. Kuk do môjo alumu mám tam aj cenovú ponuku od nich, aby si niekto nemyslel,že robím reklamu len tak. Doviezli mi to všetko a všetko bolo ok.
          • calimero
            AUTOR
            @duroo  diky, aj tak by sa dalo, u mna je trosku problem s tym, ze obklad na vani by sa mal plynule napojit na obklad na stene.
            • calimero
              AUTOR
              @blackomt  dik, prave dnes sme pozerali ten obklad v Siku, len bohuzial ta farba trochu taha do hneda. Je taka kremova. My potrebujeme cistu bielu, kedze bude kombinovana s antracitovym dekorom.
              • lindauciatkomy máme vaňu asi 55 cm od podlahy, obklad sú 40 c, pekne to obkladač dorezal, mali sme 40 * 20, rako easy kolekcia, spokojnosť. Nadvezuje to na stenu normálne, zrezaná je horná obkladačka
                • 73daniela@calimero  ja si pamatam tiez s mala problem zohnat snehobiele obkladacky k antracitu nakoniec mam versal su snehobiele ale rozmer 30x 60 popravde vzetko bolo take do slonovinovej v odtieni a nekupuj cez internet ak si onklady nevidel nazivo..
                  • 73daniela@calimero  pozri este fineza vibrazione ten mali b siku a tam bola biela obkladacka ale neviem rozmer