coverphoto
Neaktívny

bebe8889

Betka
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 1. mar 2014
býva v meste Nitra
Aktivita
4 príspevky vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Prosím, kto máte doma toto riešenie,ozvite sa! Mám pár otázok,ohľadom toho či je to v pohode výška umývadla, ci ste s tým spokojní a tak. Ďakujem!

  • alunajamy tak máme, ale dali sme zapustené umývadlo , lebo mama je nízka
  • kaktusik007ja to tak mam uz zopar desiatok rokov... aktualne cez 8 mam vedla aj susicku. Ide o to, ze ak to takto chces mat, ma to svoje uskalia - osobne mam zasuvky, v ktorych su spotrebice pod linkou, na vypinace - cize elektriku do nich pustam vyhradne vtedy, ked ten ktory spotrebic aj pouzivam. Inak su sice pracka so susickou v elektrike, ale nemaju elektricky prud. Dalej - ak tam nebudes davat original spotrebice na vstavanie do skrinky (co asi fakt nik nerobi) urcite nepodcen medzeru medzi vrchom spotrebica a spodnou hranou dosky - sa to nezda, ale vznika tam teplo a ano, skoro som davno davno vyhorela - takze odvtedy respekt a moja medzera, sluziaca na odvetravanie, ma asi 15 cm... no a teraz uz ostava iba taka ta cast ratania, ci je to vobec vhodne pre Tvoju rodinu - spotrebic ma vysku 85 cm, 15 cm medzera, 5 cm doska - cize vrchna doska je vo vyske 105 cm a az na nej je polozene umyvadlo - tie su rozne, od uplne zapustenych, po polozapustene.... Takze tu ti poradim iba jedno, sprav si maketu, daj si krabice, nasimuluj si tuto situaciu a akoze si umyvaj ruky - a na zaklade toho, ci je to pre Teba ok alebo nie je to pre Teba ok - sa rozhodni.
    • zuzu376My tak máme, výškovo je to pre nás ok na umytie, ale kedže tam máme práčku a sušičku doska má hĺbku 65 cm a pre mňa je nepohodlné napr. maľovanie sa, veľmi sa musím nakláňať k zrkadlu... Za mňa osobne by som si to už nedávala... Chcem kvoli tomu teraz nejaký toaletný stolík do spálne, lebo mi to ide fakt na nervy 😃
      • mararamy máme umývadlo v pivnici asi v takej výške (kvôli odtoku muselo byť vyššie), a pri mojej výške 165 je to nepohodlné. Určite by som ho nechcela používať ako denné umývadlo, ani ako umývadlo na ručné pranie.
        • sekiMame to a je to ok