Vymáhali ste už dlh cez firmu?

Čaute, z logických dôvodov nepíšem zo svojho nicku, ale v skratke - staviame na zakázku pre iné firmy už nás silno nebavia tie, ktoré si nevedia faktúry platiť ani po desiatom upozornení... Takže sa začíname obzerať po nejakom riešení tohto problému, na druhej strane nevieme čo čakať od rôznych firiem, ktoré sa vymáhaním pohľadávok živia. Zatiaľ sa nám na dopyt ozvali z http://www.creditcollect.sk, poznáte ich niekto? Alebo máte referencie na niekoho iného?
Odpovedať
@accessgranted mám ten istý problém poslala som to dražobná a vymáhacia spoločnosť so sídlom v BA a teraz to vraj rieši externý pracovník v terénne. Tak uvidíme čo bude keď budem mať niečo nové ozvem sa
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Dobry den, mozno je uz vas problem vyrieseny, ale pre pripad ak nie... Otazocka: Ak su tie firmy, pre ktore staviate zive a teda funguju, preco neskusite cestou advokata najprv vyzvu na zaplatenie ? a v pripade, ze nereaguju, advokat poda navrh na sud na vydanie platobneho rozkazu na zaplatenie istiny a s urokami odo dna splatnosti faktury. Je to zrychlene konanie. Aspon nemusite rozmyslat komu (firmam) zverite vymahanie pohladavok. Podla skusenosti, sa dotycne firmy zlaknu uz pri vyzve od advokata a zaplatia. ;-) Niektore neskor, ale tie to potom maju aj o to drahsie... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?