Presietkovať alebo este pridat dalsiu vrstvu ilozantu?

Ahojte, minuly rok sme zateplovali betonove stlpy a preklady polystyrenom okolo velkych okien s externymi zaluziami. Teraz sa v rohoch okolo zaluzii objavili praskliny. Chcel by som to pred nanasanim finalnej fasady (bude sa davat az na buduci rok) este raz presietkovat, pretoze som si vsimol, ze rohy nie su dobre vystuzene sietkou. Tatktiez, na pravu stranu, vid foto, pojde este fasadna mineralna vlna, ale nejaksi sme zabudli na prelozenie v rohoch. Otazka znie, je mozne v tomto stave pridat na presietkovanu cast este povedzme nejaku 3 alebo viac cm vatu s tym ze sa prelozia uz aj rohy alebo len presietkovat druhykrat v miestach kde doslo k prasknutiu a potom rohy pri zateplovani riadne zasietkovat na dvakrat. Hadam som to dost jasne popisal 🙂
Odpovedať
@feriicko no ta druha fotka nic vzlom ak si to rabil sam tak to berem ale ak majster tak katastrofa. Nie ze mozes ale musis dat este jednu vrstvu ved ta sietka trci von.
Odpovedať
@palo18 ahoj, nebol to uplne majster skor susedska vypomoc 🙂. Myslis druhu vrstvu lepidla so sietkou?
Odpovedať
@feriicko v rohoch musi byt sietka aj diagonalne,sietka sa preklada 10cm.si zateploval akou hrubkou 1-2cm? to nie je zateploval.
Odpovedať
@feriicko trebalo trochu postudovat. Sietka sa najprv okolo rohov dava diagonalne... a potom zvyslo prelozena o 10 cm. A malo lepidla...sietka ti z toho nesmie trcat.
Odpovedať
@mr79 na betonovom stlpe je 14cm polystyren a na boxe pre zaluzie je 3cm. Chcem to dat do poriadku preto sa pytam ako to co najlepsie pripravit pred buducou fasadou. Moja idea bola to cele este raz presietkovat aj s prekrytim rohov.
Odpovedať
@feriicko kolko cm izolacie je na dome? tych 14? urcit eby som to cele ete raz presietkoval a spravne... najsi postupy na youtube a googli.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?