Petrafas MW: skúsenosti, recenzie a porovnanie

Zdravim. Mate niekto skusenosti s MW znacky Petrafas? Vraj je od Bitumatu (slovensky vyrobca), ale ten vyraba vraj len EPS, XPS a MW si berie od poliakov - vyrobca Petralana. Nemam chut brat vatu zo stavebnin A a eps zo stavebnin B a vsetci co mi dali CP na polyform EPS mi dali MW petrafas. Napr DEK mi nacenil Knauf MW, ale EPS dal ich (znacka DEK) a ten je podla TL vyrabany bud Slovizolom, Izo4 alebo Polyformom, cize vsetkymi a vopred clovek nevie kym. S Polyformom mam super skusenosti s podlahovym a tak som ho chcel aj na fasadu a kvoli odstupom musim jednu stenu dat vatou a preto riesim ten Petrafas. Vdaka
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kejbl:

Zdravim. Mate niekto skusenosti s MW znacky Petr…
@kejbl osobne by som sa toho az tak nebal, nejaka odfusovans varks sa moze vyskytnut barskde, ja som mal polystyren napr. Od easytherm (su z NR), v zivote som o nich nepocul, ale stavebniny odkial som to bral robia s nimi. Bol uplne v pohode co do kolmosti hran aj rovinnosti dosiek.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@kejbl osobne by som sa toho az tak nebal, nejaka…
@sousedekovci89 nj. Len malo co je napisane o danej znacke, co sa skusenosti tyka a zas preplacat dajme tomu 500€ len kvoli znacke ak to nie je nutne je zas blbost.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?