Parozábrana, respektíve fólia pod izoláciu stropu

Neviete mi pls niekto poradit, aku foliu vybrat? mame ponuku na rewafol PF 90, Rewafol ALU 60 hladka, Gunnefol ALU 105 pretkavana, Isoflex ALU 110 viacvrstvova,.. Absolutne tomu nerozumiem, zaujimal by ma nejaky nazor, skusenost, ktora je najlepsia, resp. rozdiely medzi nimi. Dakujeeem fakt velmi pekne za kazdu radu.
Odpovedať
@nina1205 Všetky tri ALU sú fajn, čo sa týka difúznej hrúbky. Uprednostnila by som Gunnefol alebo Isoflex. Podľa ceny. Odrazivosť nevyužijete, pokiaľ nebude pred Al povrchom vzduchová medzera. Takže prednosťou by bola pevnosť a vysoký odpor voči pare. Ak ale dobre neutesníte, je to v háji. Odporúčanie som urobila na základe pozretia techn. listov. Nedržala som ani jednu z nich v rukách. Robila som s podobnou, inej značky.
Odpovedať
@blacksr dakujem, aj to je pre mna dobra rada, lebo ja ani tym technickymlistom nerozumiem. Montovat to budu uz odbornici, tak dufam, ze to nepokazia pri tom tesneni.
Odpovedať
Odporúčam ISOVER VARIO je to unikátne riešenie. Nie je nič horšie ako zabaliť celé podkrovie do "igelitu". http://www.lacnestavanie.sk/product/i...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?