Kupa EPS T3500 - 60mm

Ahojte, viete mi poradiť kde na slovensku zoženiem 60 mm hrubý polystyrén T3500 alebo T4000. Je to podlahový kročajový polystyrén. Všade kde som hľadal som našiel len 50mm. Jedine čo som našiel bolo v Čechách ale doprava bola zase drahá. Stavba je v okr. Senec obec Kaplna. Potrebujem 80 m2.
Odpovedať
Profilova fotka
@au585 začnite od začiatku, potrebujete taký PS? Pochybujem, že staviate činžák a potrebujete oddeľovať byty a doma je to zbytočné.
Odpovedať
@jan45 Ano, potrebujem oddelit poschodie od prizemia. A pokial to mam v projekte takto, tak sa snazim aj takto urobit. Sam casto pisete ostatnym diskutujucim otazku "co mate v projekte?"
Odpovedať
Profilova fotka
@au585 To sa len pýtam. Na vyjadrenie poskytujete málo informácií, ale pri RD je tento postup pochybný.
Odpovedať
Profilova fotka
@au585 a pytali ste sa ci vam taky nenarezu? preto ze ho nemaju v cenniku neznamena ze ho nevyrobia, alebo ked taj objednajte 2x 30 mm, alebo 1cm obycajneho eps
Odpovedať
Už som to vyriešil kombináciou 30mm + 30mm EPS T3500 alebo T4000. Kvôli mojím 80m2 aspoň v Austrotherm nebude meniť nastavenie linky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?