Koľko stojí zateplenie?

Viete mi poradit kolko stoji priemerne 1m² zateplenia bielym 5cm polystyrenom? Myslim tym cenu polystyrenu, klebru sietky a hmozdiniek. Robotu si chceme robit svojpomocne, len nas zaujima kolko nas to zhruba bude stat.
Odpovedať
Zbehni do dvoch stavebnin a budes to ma uplne presne ;-)
Odpovedať
@mimuska123_ Ak sa bavime o rodine v RD, je 5 cm EPS cisty fail. Cakaju vas problemy s plesnami. Ak nechcete aspon 10 cm EPS (z nejakoho cudneho dovodu), tak dajte 5 cm nobasilu, alebo perlitovu omietku. Len nie henten nezmysel..
Odpovedať
@mimuska123_ to ste si aj svojpomocne vymysleli ze 5 cm ? To radsej nic ako toto. Inak m3 EPS 80F stoji cca 45 Eur... takze 1m2 pri hrubke 5 cm (cisty nezmysel) stoji 2.25 Eura. EPS je to najlacnejsie na secel fasade, takze ak nechcete davat aspon 12 a viac cm (zalezi od doterajsieho zlozenia steny) tak nedavajte nic.
Odpovedať
dnes sme zahajili demontaz zateplenia v hrubke 5 cm realizovanu pred 12mozno13 rokmi svojpomocne majitelom .na to ze je to zle prisiel majitel sam,po tych vsetkych problemoch s plesnami ktore uz nemohol vydrzat napriek tomu ze skusal vsetko,od sava po ine drahe pripravky dovezene z vonku,nepomohlo.teraz sa nepyta kolko to bude stat,nehlada kto to urobi o nieco lacnejsie,dnes chce len to aby to bolo ok .mimuska123 daj 5 cm a zacni setrit na ozajstne a realne zateplenie a nie fuserinu.po rokoch prides na to aj ty ze..............................................citaj od zaciatku.....................................ale aspon mame robotu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
máme dom 12x8 a chceme ho dať zatepliť polystyrénom a dať fasádu. koľko by nás to vyšlo? fasádu asi tú silikonovu. neviete mi povedať od čoho sa máme odraziť?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?