Odpoveď na príspevok od mirofza:
Zdravím vás. Potreboval by som požiadať o pomoc s… @mirofza Neviem, koľko tam toho polystyrénu máš, ale ja by som ho určite vyhodil. Namiesto neho by som urobil šalovanie a vylial tam beton. Následne naň potom ukladal dlažbu. Čo sa izolácií týka, nič by som neizoloval. Dlazbu by som mierne spádoval von, aby voda prirodzene odtekala a dal by som si záležať na dobrom vyspárovaní. Ja používam dlažbu namiesto stešnej krytiny nad vstpom do pivníc- rovno nalepená na betonovej streche, vyspárovaná. Bez izolácie. Zima-leto, prší na to, nič nepretečie a slúži už 15 rokov.Odpoveď na príspevok od zicher:
@mirofza Neviem, koľko tam toho polystyrénu máš, … @zicher - Vďaka za radu... Nemôžem/nechcem schody vyliať z betónu, lebo už mám kúpené schodové betónové bloky (viď foto) a z nich chcem vytvoriť schody. Takže styrodur pôjde preč a tie betónové bloky oprem priamo na dom...Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Polystyren vyrez prec daj sturodur 50mm a vyrob s… @wolodymyr - Tiež vďaka za radu... Polystyrén tam nie je, je to 22cm styrodur. Ale som písal vyššie, pôjde preč a bloky oprem priamo...