Izolácia podlahy pred podlahovým kúrením

Profilova fotka
Dobrý deň, chcem sa spýtať na postup izolácie podlahy polystyrénom. Na ipu máme pripravenú pvc fóliu lebo jeden vraví tak a druhý onak :-| .. potom budeme inštalovať 1 vrstvu (10cm), medzery vyplníme liaporom (okolo káblov a rozvodov vody a pod) a moje otázky sú 1. Či sa tá prvá vrstva lepí na ipu či len kladie 2. Či sa druhá vrstva (5cm) lepí na tú prvú či len sa len položí Ďalej ide podlahovka, a na ňu klasický cementový poter. 3. Či sa medzi druhú vrstvu a podlahovku dáva fólia. Všetky ostatné rady v celom procese oceníme. Vopred Ďakujeme za Vaše rady a skúsenosti.
Odpovedať
1. kladie 2. kladie 3. nie
Odpovedať
@djgj 1kladie 2 kladie 3 nám dávali fóliu ktorá je znacena pásmi, lepšie sa ukladá podlahovka a za druhe odráža teplo späť do poteru.
Odpovedať
@djgj 1.kladie 2.kladie ale mozes aj lepit na pur penu, ja som to lepil :-D 3 . nemusis ale mozes a ak z nej spravis vanicku a dom mas z porfixu alebo ytongu spravis si aspon aku taku ochranu pred prestupom vlhkosti do muriva ako ked to tam len tak naplacas a pretecie ti cez spary cementove mlieko aj ked v suchej zmesy by toho nemalo byt tolko alebo ked pouzijes anhydrit, ten je uz tekutejsi neni to az taky financny naklad a nieco to rozhodne pomoze :-D jop a staci klasicka zakryvacia folia nie ta co je na prekrytie na malovanie ale taka co aspon nieco vydrzi ohladom pochodznej zataze, reflexna nema odpostatnenie nato tam cpes ten EPS :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?