Izolácia balkóna

Dobrý deň chcem sa spýtať na dome máme vysunutý balkón hrúbky 15 cm ako mám ďalej postupovať 1 polystyrén 2 poter do spadu 3 hydroizolácia 4 dlažba. Ďakujem za rady
Odpovedať
@milan10 A v projekte máš čo? Na čo ti tam bude polystyrén?
Odpovedať
@chrobak7 balkon ma pravdepodobne spojený s platňou a robí mu to mega tepelný most.. @milan10 áno, dobre postupuješ. Mám to rovnako, len vysunuté 2,6mx14m :D .. môj postup je že ho celý zaizolujem do EPS aj zo spodu a bokov, nato poter do mierneho spádu, fatrafol, terasová dlažba.
Odpovedať
Ano mám to spojené s platňou tak preto polystyrén a aj kôli výške aby nebol veľký skok na balkon
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež by som sa chcel poradiť. Mám balkón tvorený z keramických prekladov+miaka + omietka. Keď ho zateplím zo spodu polystyrénom...15cm...treba polystyrén aj kotviť? Lepiť budem penou -Tytanom .Ide o to,že si to neviem predstavit kotviť do miak. Osobne si myslím,že to musí pena podržať bez problémov aj na strope,ale ak má niekto s tým osobné skúsenosti rád sa nechám inšpirovať. Ďakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@stefanl prosim Ta, kolko cm a akeho EPS si daval zhora, zdola a na celo balkona? Ja mam vysunuty betonovy pristresok (vpodstate je to rovnake ako balkon) 1,2m x 11m . Zateplenie fasady domu bude 20cm biely EPS.
Odpovedať
@androo z dolu 10cm, boky 5cm, vrch 6cm podlahovy.. fasada 20cm biely
Odpovedať
@stefanl diky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?