Hydroizolácia v kúpelni na poschodí

Ahojte stavbári :-) Chcel by som sa vás spýtať, či sa môže natrieť hotový poter v hornej kúpelni tekutou hydroizoláciou pod dlažbu, keď su v potery trubky podlahového kúrenia (v kúpelni je aj podlahovka aj rebrík), či tá hydroizolácia nejako nevadí prestupu tepla. Zabudli sme totiž dať hydroizoláciu na základovú žb dosku pod polystyrén s trubkami:-( Ďakujem za pomoc.
Odpovedať
Profilova fotka
ta hydroizolacia je tak strasne tenka ze nemoze branit nicomu iba prestupu tej vody , natri hlavne sprchac aby si nahodou nemal machule na druhej strane steny
Odpovedať
Profilova fotka
@dzonko1 kludne to natri... nicomu to branit nebude... a na poschodie sa nedava HI... nema tam vyznam
Odpovedať
@muskaat Dakujem, urcite ponatieram.
Odpovedať
@richard71 Vdaka, ja som sa len trocha vyplasil, lebo minulu sobotu sme zabetonovali poter v kupelni a v obyvacke pod nou sa objavil taky maly mokry flak na plafone cca 10cm, tak sa do mna vsetci pustili, ze ako to, ze nemam hydroizolaciu a ze cely zivot sa budem v obyvacke divat na mokre machule, proste same katastroficke scenare :-o
Odpovedať
@dzonko1 samí odborníci ti doma radia čo? Ako aj mne :D a všetko je zle spravené :D Na poschodí pod polystyrénom nemá hydroizolácia žiadny význam. Keď tak pre dobrý pocit. tak či tak by si musel v sprcháči robiť HI aj na poter pod dlažbu, inak by ti voda tiekla aj do toho polystyrénu. Ale teoreticky sa ti nemusela spraviť tá machula na strope. Pretože na polystyrén išla fólia pod podlahové kúrenie nie? Asi nebola miestami dobre zalepená.
Odpovedať
@kajo873 Ahoj, diki za reakciu. Je dost mozne, ako pises, ze prave na tom mieste nebola folia prelepena, resp. bola tam dierava. Super, tak pojdem smelo natierat :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?