Hofatex System Ia Sk ako prídavná izolácia pod krokvy

Potreboval by som o radu, chcel by som pozuit Hofatex System IA ako pridavnu izolaciu pod krokvy s tym, ze omietka by sla priamo na Hofatex (bez installacie sadrokratonu). Nie som si isty skladba strechy moze byt nasledovna: 1. Krytina na latách (debnenie) 2. Kontralaty 3. Hydroizolačná vrstva difúzne otvorená 4. Krokvy 160mm + Medzikrokvova Mineralna Izolacia 160mm 5. Parotesná zábrana 6. HofatexSystemIA 7. Omietka Vdaka za rady.
Odpovedať
Profilova fotka
mám obavu, že to je slabá izolácia, zaujímavá by bola až od 80mm a zaťaženie omietkou (stierkou) zvýši nároky na upevnenie.
Odpovedať
Vdaka za reakciu, uz som zacal uvazovat nad nasledovnou skladbou 1. Krytina na latách (debnenie) 2. Kontralaty 3. Hydroizolačná vrstva difúzne otvorená 4. Krokvy 160mm + Medzikrokvova Mineralna Izolacia 160mm (R 4) 5. HofatexSystemIA 6cm (R 1,43) 6. Parotesná zábrana 7. HofatexSystemIA 4cm (R 0,95) 7. Omietka
Odpovedať
Profilova fotka
treba si ujasniť pojmy, omietka je vrstva materiálu od 0,8cm, hmotnosť cca 15kg/m2, dve vrstvy HS pripevňované po 80-90cm, skrutka pre zabezpečenie nosnosti by mala mať dľžku skoro 20cm, takáto konštrukcia je nepoužiteľná. treba vyriešiť prepáskovanie HS, aj keď sa použije stierka (do3mm) as ibude treba sieťku a penetráciu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?