Fukana izolacia Climatizer plus

Cital som tu diskusie o fukanych izolaciach jeden pise tak druhy tak. Mam dom kocku 10x12.5m rovna strecha. Urobili mi ponuku na Climatizer plus 25cm na vysku. za 1300eur. Davaju zaruku 20 rokov. Chcem sa opytat niekoho kto to uz ma takto zateplene ci je s tym spokojny. Pripadne ci to odporucate pouzit alebo poradit nieco ine.
Odpovedať
pokial mas konstrukcnu vysku izolacie len 25cm, tak by som sa pozrel po pur pene. je to malo.
Odpovedať
@jajohny 25cm je zalostne malo.
Odpovedať
@jajohny a ak penu, tak pri tej hrubke jedine tvrdu penu... makka ma horsi odpor nez ten climatizer.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@jajohny Když si zateplíš sám vatou, tak ušetříš více jak polovinu nákladů. A dal bych více. Ale třeba je to starší kostka, kam není dobrý přístup a ani tam nemusí být více místa, potom chápu. Nedej na reklamy a zázračné materiály a vždy si přepočti podle lambdy a tloušťky izolace tepelný odpor.
Odpovedať
@r4d3k74 je to 30rocna kocka. Na 10m dlzky sa postupne zvazuje dole takze celkom na konci nevojde nic aj 2m od konca je priestor max na 15cm takze skutocnych 25 cm vysky dostanem az niekde od 2,5 - 3 m cize na 7m strechy.s tym ze tam funknu aj ten yvzsok co nevosiel na koniec tak tam bude vyska mozno okolo 30cm. Z toho co mi ponukal mi najlepsie co sa tyka vlastnosti vysiel prave ten Climatizer. @gashtaan kolko cm by bolo vhodne?
Odpovedať
@jajohny ja nemám kocku,ale mám podobne malý priestor pod pultovými strechami.Chcel som to tiež riešiť tým Climatizerom.Podľa zoznamu zateplovaných striech na ich stránke som navštívil jednu pani,ktorej pred rokmi ten Climatizer nafúkali.Povedala mi,že prvých pár rokov to izolovalo,ale potom sa im začal znova topiť sneh na streche.Uvažuje tam znova dá nafúkať ďalšiu vrstvu,koľko sa zmestí. P.S...na výstave Coneco som dostal ponuku od inej firmy na nafúkanie toho istého objemu podobného materiálu /z Rakúska/ za cca polovičnú cenu..
Odpovedať
Ponukal este Climastone, climaglass, drevovlakno najlepsie mi z toho vysiel climatizer. Rozpravali sme sa aj o chytrej pene tu mi neodporucil
Odpovedať
Jednoznacne by som isiel smerom striekana penova izolacia, 25cm je spodna hranica ale maximalne vyplni kazdu strbinku takze s vysledkom budes spokojny
Odpovedať
Profilova fotka
Je veľmi dôležité po nafúkaní izolácie strechu nad izoláciou odvetrať napr. dodatočným zabudovaním rotačný ventilačných hlavíc. V opačnom prípade sa v izolácii zhromažďuje kondenzát, ktorý stále viac a viac zhoršuje izolačné vlastnosti izolácie, neskôr degraduje aj drevená konštrukcia strechy. Climatizer Plus má najlepšiu schopnosť transportovať vlhkosť zo strany interiéru nahor, k odvetraniu. Prikladám foto z vnútra takto poškodenej strechy. Odvetranie bolo len pod plechom, nie cez doskový záklop.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?