Fúkaná celul. izolácia Climatex Plus-je cena 60Eur/m3 na zatepletnie strechy aj s prácou dobrá cena

Profilova fotka
Poprosím Vás o názory a skúsenosti s fúkanou celulózovou izoláciou strechy a stropu značky Climatex Plus a či cena 60Eur/m3 je primeraná. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@zabka76 cenu si preveríš tak, že si dáš tú istú izoláciu naceniť aj u iných firiem, poprípade zadáš dopyt aj cez internet, ale ja osobne by som si celulózovú izoláciu pod strechu nedal - máš na to nejaký extra dôvod že ju chceš alebo ťa len niekto na to nahovoril?
Odpovedať
@zabka76 To je sialena cena za kubik mokreho nemeckeho odpadu.
Odpovedať
Profilova fotka
Pokiaľ viem, tak je to český produkt vyrábaný na základe kanadskej licenčnej výroby. Opravujem Climatizer Plus. Máme drevo dom, potrebujeme vyplniť strešný priestor 25cm. snažíme sa použiť ekologické produkty, ale zase nebránime sa aj iným alternatívam ak majú lepšie fyzikálne vlastnosti. Poprosím poraďte. Tiež potrebujeme vyplniť zložitý priestor v jednej stene kde nám architekt pár vecí nedomyslel, takže by sme to chceli izolovať fúkanou celulózou.
Odpovedať
@zabka76 skuste pozriet fukane drevovlakno (steicozell) .. je to sice rovnako drahe .. ale asi "prirodnejsie" ..
Odpovedať
@zabka76 CLIMATIZER PLUS ako jediná teplená izolácia s 20 ročnou zárukou garantovanou od výrobcu. Myslím si že to hovorí za všetko. Drevovláknitá izolácia je oproti celulóze na tom horšie z hľadiska požiarnej odolnosti, najmä vysoká dymivosť drevovlákna pri horení. Ináč čo sa tíka fyzikálnych vlastností sú na tom podobne, celulóza má máličko lepšiu lambdu. Je veľmi dôležité si vybrať nie len kvalitný materiál ale tak tiež firmu ktorá Vám to bude realizovať, doporučujem firmu s množstvom referencií a tak tiež mnohoročnými skúsenosťami.
Odpovedať
@jozko36 Zaoberas sa diskusiami vyhradne o fukanych cel. izolaciach.. Kedy si urobis PRO registraciu? Myslim, ze na tom odpade mate dost vysoku marzu na to, aby si si mohol dovolit 8,25 mesacne.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za Vaše rady a postrehy. Pekný večer :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?