EPS cena 2021 vs 2022

Profilova fotka
Zdravim. Nema nahodou niekto porovnanie cien pre EPS z roku 2021 voci terajsim cenam? Mame skoro rok zazmluvnenu firmu, uz raz sme doplacali, ale ratame, ze si znovu budu pytat viac, ale chceme si to porovnat ci ta ich cena je realna alebo ako vzdy si prihodia extra marzu. Za kolko sa predaval kladicky EPS povedzme v oktobri 2021 a teraz. Diky
Odpovedať
Ceny stupli minimalne 10% a aktualne je situacia taka, ze budes rad, ked vobec nejaky EPS zozenies za hocijaku cenu.
Odpovedať
Stavmat Apríl 2021: Isover EPS 80F - 1000x500x200mm cena za ks 6,9EUR s DPH
Odpovedať
Aktualna stavmat cena za kus = 8,84 a Isover stopol objednavky.
Odpovedať
Profilova fotka
oktober 21 cena EPS 100 .... 59 Eur/m3 bez DPH april 22 cena EPS 100 .... 89 Eur/m3 bez DPH v januari 21 bola cena 37 Eur 😮
Odpovedať
@dooscoby Informácia zo včera EPS 100 129€/m3 😢 V 12/2020 som uvažoval, že kúpim lodný kontajner 40HC (12 metrový) a nakúpim EPS na komplet celý dom. Nakoľko som v tom čase ešte nemal kompletný projekt, tak som to neurobil. Teraz si to vyčítam. Mohol som ušetriť cez 6000€ na EPS !!! Pri súčasných cenách a dostupnosti EPS toho roku plánujem len hrubú stavbu - bez plochej strechy a budem čakať.
Odpovedať
Profilova fotka
Kúpili/nekúpili by ste fasádny EPS 70F za cenu 90-100€/m3 s dph?
Odpovedať
@jjaannoo Akurát si kladiem podobnú otázku ako ty. Odpovedal som si, že fasádny EPS nebudem toho roku kupovať. Počkám pokým sa cena ustáli. Mám info. od viacerých predajcov, že situácia ohľadom styrénu by sa mala koncom roka ukľudniť. Je to podobné ako s oceľou, cena prudko vystrelila a už sa začína klesať...
Odpovedať
Profilova fotka
@purplesticks No v poriadku, hovoríš že sa to možno ukľudní, ale či tá cena pôjde dole, alebo to už ostane na úrovni posledného zdraženia, to nikto nevie. Možno že na konci roka bude cena za kubík 150€ a ostane to už tak nadobro...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?