Zapachajúca voda z kotla

Dobrý den,bývame v dome s vlastnou studňou a zumpou.od začiatku bývania mame zapáchajúcu vodu,hlavne v kúpeľniach . Rozbor vody zo studne aj z vodovodu bol v poriadku. Ak necham vodu vo vani,ci vo flaši,za noc povrch "oslizne".aj voda vo vírivke-ak nepridam chémiu kvoli detom. Další problem súvisí tiez zrejme s vodou-od nastahovania nam tak zvláštne zapácha aj bavlnené pradlo-ci uz oblecenie,alebo postelne pradlo.po par mesiacoch používania a prania vsetko zasmradne :( taktiež dochádza ku zničeniu textílií-urobia sa take akokeby vlnkové flaky po oblečení,aj plavky boli za dva mesiace používania uplne zničené (a neprala som ich v práčke). Najhoršie je,ze moje deti jedno po druhom skončili hospitalizovaný s rôznymi vírusmi v tráviacom trakte. Neviem ci toto vsetko súvisí s našou vodou,ale dovtedy som take problémy nepoznala. Neviem kde začať s odstraňovaním tohto problému a ci vobec existuje východisko,ale som bezradná. Dakujem velmi za vsetky tipy!
Odpovedať
@mirkanemso rozbor vody bol podrobný mikrobiologický, alebo len na prítomnosť dusičnanov a podobne rozšírených látok ako sa bežne robí? robili ste nejakú dezinfekciu ?
Odpovedať
@mirkanemso Možnosť pripojenia na mestskú vodu nie je...?
Odpovedať
@mirkanemso mam len otazočku,ta voda robi problem aj ked je studena aj ked je tepla?
Odpovedať
Potrebujete poriadny rozbor vody a pravdepodobne aj uv lampu. Ale to Vam povedia po rozbore.
Odpovedať
@mato981 je nepravdepodobne, ze maju pracku napojenu na teplu vodu (aj ked nie nemozne) a pise, ze im smrdi pradlo..
Odpovedať
rozbor bol pravdepodobne len formalny. pises o vodovode, mate aj mestsku vodu? Aku mate studnu?
Odpovedať
@mirkanemso Je tá žumpa dostatočne tesná?? Nedostáva sa odpad do studne?? Ostatné už bolo napísané vyššie. Začal by som dezinfekciou studne.
Odpovedať
pockame si na odpoved co sa tyka stavu studne. Predpokladam, ze ide o studnu s povrchovou vodou a tam moze liat litre sava denne a aj tak to nebude mat stabilnu kvalitu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?