Zaklady a hruba stavba - bratislava - kontakt na partiu

Ahojte Viete mi niekto doporučiť partiu na výstavbu zakladovej dosky prípadne hrubej stavby v BA ? Niekoho s kým ste mali osobnú skúsenosť najlepšie. Ďakujem
Odpovedať
Poslal som vám kontakt v pošte tak skúste ich bol som veľmi spokojní...
Odpovedať
Profilova fotka
@19peter19 Dobrý večer mohli by ste spomínaný kontakt poslať aj mne? Môžete mi prípadne aj popísať koľko vás vyšla cena za základovú dosku (základy) a za aký čas cca Vám to spravili? Ďakujem.
Odpovedať
@vadas18 @shadow39 ak to nepotrebujete hned teraz mam partiu dobru co stavala mne.Na zahori robia.Mne este musia dojst priecky spravit.Kedze to mam pod strechou a posledna vec co idem spravit tento rok tak mi to neponahla. Som s nimi dohodnuty ze ked bude prsat tak dojdu. Maju toho viac teraz. Chodia traja az styria podla potreby a beru 8,50 na hodinu osoba. Material vsetok som im dodaval ja. Beton zelezo tvarnice... ked bolo treba bager tatrovku som si zabezpecil zvlast. Oni len dojdu a robia. Potrebuju asistenta. Ked sa im minal material zavolali ja som sadol do dodavky a fical do stavebnin.
Odpovedať
Podla mna je najhoršia varianta platit ich od hodiny , radšej sa dohodnuť ukolovo.
Odpovedať
Isiel som do rizika trochu bez zaruky ceny iba s kvalitnymi odporucaniami na nich a nelutujem. Kamionista s tehlami mi volal ze dojde o styri hodiny neskor tak dosli aj oni. Nezasivali sa makali. Bez najmensich problemov. 6 tisic menej ma to stalo po veniec ako najlepsia cenova ponuka co som mal.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?