Základová doska bez prípojky vody

chcel by som sa spýtať, kedy skutočne budem potrebovať prípojku vody. Chcel by som vykonať práce až po zaliatie základovej dosky. Pôjde to aj bez vodovodnej prípojky? Zhrnutie ornice, výkopy, kamene na dno, zaliatie betónom raketami a pumpou, pozapichávať roxory, 4 rady DT40 s roxormi, zaliať DT raketami a pumpou, zašalovať, užabovať zeminu, makadam, kari siete, zaliať betón raketami do dosky.... je toto možné urobiť bez prípojky ? Následné polievanie dosky už samozrejme bez vody neprežije ;-) . Mám na hranici pozemku vodovodnú prípojku a budem mať aj vŕtanú studňu, ale moja otázka je zrejmá. ďakujem vopred
Odpovedať
ehm, dostanem vlastne stavebné povolenie ?
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali studnu hned na zaciatku, lebo beton treba polievat a pod. Samotnu pripojku sme mali, az ked sme tahali mury.
Odpovedať
Profilova fotka
My už máme postavený celý dom, nakomplet a nemáme prípojky ani vody, ani elektriky :-D . Dá sa. Stačila nám zberná nádrž na dažďovú vodu
Odpovedať
Aj my už máme postavený celý dom a prípojky nie. Stav. povolenie dostaneš. My sme mali v stav. pov. že budeme mať studňu.
Odpovedať
V pohode, my sme tiez stavali bez vody zaklady.. dalo sa.. dokonca sme aj polievali s vedrami ktore sme nosili z domu zatvorene. Vodu treba aj na murovanie DT tvarnic, ale na to treba par vedier podla mna sa to da.
Odpovedať
tiez som zaklady urobil bez pripojky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
všetko je OK, ale rúry na prípojku vody a kanalizácie treba vyviesť v chráničkach cez základy a platňu pred betonážou.
Odpovedať
Profilova fotka
MY sme tiez robili bez pripojky na vodu, kedze sme si vodu tahali zo sestrinej studne,, :) ale samozrejme v zakladoch musís mysliet, na odpadovu ruru na ktoru sa budes v buducnosti napajat,, :) inac stavebne povolenie bez kladneho vyjadrenia o buducej prípojke od Vodarni nedostanes, - vlastna skusenost!!ak chces napís IP.
Odpovedať
@marienka1703 jasan IP :-) ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?