Základná doska na kľúč alebo svojpomocne?

Profilova fotka
Chcem sa opytat Vas vsetkych,ktori ste robili teraz niekedy zaklad.dosku na domcek,ci uz svojpomocne alebo ste si ju dali spravit na kluc.Lutujete ,nelutujete svoje rozhodnutie dnes!?!...Ako by ste sa rozhodli teraz,ak by sa dalo spatne??rozhodli by ste sa opat tak ako predtym alebo opacne.Nevieme sa rozhodnut,ci svojpomoc(a nieco usetrit vo vrecku) alebo radsej na kluc(a usetrit seba fyzicky, ale aj s nervami)...vdaka za prispevky ;-) este aby som nezabudla, rozmery 11 x 11 m...a ponukana cena od firmy je cca 7.500,-eur so vsetkym,teda praca aj s materialom,je to vela,malo???
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my sme pred mesiacom dokončili základovú dosku. Robili sme svojpomocne, väčšinou všetko manžel a dvaja pomocníci. Nás to vyšlo presne 11 132 eur a je tam zarátané úplne všetko. Rozmery domu sú 16x12 a dom má dosť výklenkov. A ešte, išli sme na päť radov DT, pretože máme svahovitý terén.
Odpovedať
ja som robil zakladovu dosku svojpomocne 10x13m vysla ma 4500eur.firma mi ju nacenila na 13 000eur,nelutujem ze som to robil sam neni to az taka robota,
Odpovedať
Aj ja sa pripajam-robili sme svojpomocne 12,25x13 a spolu zaklady aj platna-jeden rad DT 30cm nas vyslo cca 4600e...zaklady boli hlboke 1,2m a cca 55-60cm siroke.A keby som robil este raz taktiez svojpomocne :)
Odpovedať
Ja som daval 2 rady DT40cm,do zeme som kopal 1,40m ale mal som aj okolo 30 kubikov skal ktore usetrili vela betonu
Odpovedať
Profilova fotka
9x13,5 a na kluc cca 7000 eur,takze kapa34 myslim ze uplne v poho cena. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?