Stavať s vymrveným, vymrznutým betónom?

Profilova fotka
Zdravim.....kedze sa zacina oteplovat tak mozeme pokracovat v stavebnych pracach avsak som narazil na problem.....neskore dazde a potom mraz mi zapricinili vymrznutie betonu v salovacich dielcoch.....neboli doliate az povrch, lebo sa planovalo, ze sa doleju pri zalievani zakladovej dosky, aby sa to navzajom previazalo.....no teraz neviem ako pokracovat.......ci ten vymrveny betom vsetok vysekat aj s DT a polozit nanovo, alebo vybrat len poskodenu cast, popripade skusit zohnat nejaky pripravok na spevnenie....neviem.....nevie niekto poradit?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si nemyslim, ze by bolo nutne vysekat beton.popraskany bude pravdepodobne len povlak betonu.asi tak cca 1cm hrubka.platnu aj tak previazes kari sietou s DT.vsetko bude ok.
Odpovedať
Nam tak vymrzli zaklady. Vsetko, co slo sme museli vysekat, oskrabat a nanovo zaliat :-( ...co uz.
Odpovedať
Profilova fotka
V každom prípade odporúčam všetok nesúdržný betón mechanicky odstrániť až na pevný podklad, následne aplikované vrstvy betónu budú tak dostatočne stabilné.
Odpovedať
@nema0007 ak si betonoval a v noci mrzlo poriadne tak je pruser ale ak si betonoval a za par dni mrzlo tak len vrch vybuchat a postupuj podla @madyyy
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?