Sadanie zeminy

Chcel by som sa spytat ako dlho sada zemina. Pozemok sme dorovnavali a zasypavali hlinou a potrebujeme spravit plot. Kedze povodny teren je aj 1,5m co by znamenalo vysoky zaklad plotu, tak by som potreboval vediet kedy (rok, dva..) je mozne do nasypu hliny robit zaklad a bude pevny. Dakujem.
Odpovedať
My sme navazali pre domom 2 roky dozadu tiez cca 1-1.5m. Tento rok som to zaboval, kvoli spevneniu prijazdu do garaze a sadlo to cca 5cm tam kde teren nebol prekryty strechou, tam kde bol prekryty strechou to kleslo aj 10-15cm. Ta navazka musi x krat namoknut a idealne aj premrznut. Podobne sme teraz naviezli na spodny hranicu pozemku zeminu. Teoreticky by som mohol mur stavat uz tento rok, lebo viem aku vysku zeminy chcem mat a bez ohladu na to kolko to sadne, ju neskor dosypem. Rok vsak pockam, potom budem dosypat uz len peknu ornicu a predtym urobim aj ten mur.
Odpovedať
Profilova fotka
@martin_tn tym by som sa az tak netrapil, kolko sadne zemina... iste sadne, ale tak o rok po zime a dobrej (vela snehu..pri topeni na jar) skor sa riad tym ako chces ma kde vysoko teren a teda aj plot .... vzhladom na vonkajsiu ,cestu, chodniky...neviem ako je situovany pozemok...
Odpovedať
ja uz teren nejdem menit, uz sme spravili nasyp, ide o to, kedy mozem robit zaklad plotu do nasypanej zeminy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?