Rodinný dom pivnica spodná voda

Dobrý den, možte mi prosim Vás poradiť - mam podpivničený dom a spodná voda mi tečie do pivnice. Pivnica sa už nedá odkopať a izolovať , pretože sa už z vonku nedostanem.
Odpovedať
@flexo urob tam v strede kadlub skruže na zachytávanie vody no izolácii to nepomôže akurát bude menej vody
Odpovedať
Tak ako radi @duzu Vykopat v pivnici jimku, do nej bude voda stekat. Do nej strcit ponorne cerpadlo s plavakonym spinacom. Ak voda stupne, tak ju vycerpa .
Odpovedať
@flexo my sme robili vnútpornú vanu....máme suchučko...
Odpovedať
Stary dom, novy dom ,hydroizolacia bola? Trochu info pre radu pomoze...
Odpovedať
@flexo a mas betonovu zem lebo my sme sa tiez akosi pri rekonstrukcii dostali pod zaklad a tiez sme tam narazili na spodnu vodu a tak sme to vysusili napenetrakovali a zaizolovali z vnutra pivnice tak ako ti pise hoe spravlili sme vanicku z ipy az na stenu asi 5cm a zabetonovali sme to vode odolnym betonom a mame pokoj a sucho sprav si to tak a bude to okej len neviem aku mas vysku pivnic ale to nevadi ze si ju znizis o 5az10cm drzim palce lebo viem co to je ked sa ti nieco taketo stane.je to na nervi ale ak to mas novy dom od zakladu mohol si si to zaizolovat este hned vtedy ale asi mas tiez starsi dom ako aj ja.
Odpovedať
Profilova fotka
@petka456 zdravim.poprosim niejake riešenie ,pravidelne po burke je v pivnici voda ktora po par hodinach zmizne.neviem ci to nieje spodna voda ,pretože som v rohu pred pivnicou obkopal jamu a našiel som vodu,ktoru ked odcerpam tak vyvira potrosku ale len do urcitej vysky.pivnica je v najnižšom bode keďže sme mierne na svahu.Ďakujem
Odpovedať
@nikus82 no tomas spodnu vodu ja by somto pokial mas vodu asi zabetonovala betonom dala na beton ipu na nu neprepustny beton a znova vanu s ipy vytiahni az na boky betonu a na nu daj aktam mas tolko miesta znova beton my sme si to tak opravili ale z vnutra pivnice ale my sme si boli v doprastave zohnat asfvalt ten sme si roztopili a aj ten sme tam nalili.A zatial je pokoj.Aj ked viem ze sa toto robi z vonku ale ked som sa tam nemala ako dostat museli sme si sami pomost ako sme najlepsie vedeli.Tak skus a uvidis skusaj a skusaj aj my sme skusali vsetky sposoby ked sme nechceli mat vodu vo vnutry pivnice.Drzim palce az sa to podary.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem za tip izolovane je to aj z vonku aj z vnutra ale tlakova presla aj cez lepenku aj tekuttu izolaciu. Ďakujem za radu, budem skúšať nájsť niekoho kto mi tento problem odstráni, nakoľko sam si netrúfam a ak by niekto vedel poradiť niekoho šikovného z Prešova a okolia.ďakujem za tipy..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?