Odpoveď na príspevok od mairom:
Dobry den, chcel by som sa opytat na plavajucu do… @mairom tam dáš i 2 autá akurát vhodne otočené jedno zadkom a druhé predkom tesne vedľa, ja mám v garáži len beton, ved auto má malú záťaž na jedno koleso, tam to nepotrebuješ ako deku v domeOdpoveď na príspevok od mairom:
Dobry den, chcel by som sa opytat na plavajucu do… @mairom vsetko zavisi od podlozia, ale bohato bude postacovat jednoduche armovanie pri hrubke dosky 20cm. Ak naviazes 10mm roxor po obvode dosky na kari siete tak tomu neublizis. Ja mam tak spraveny bazen a drzi 50t vody a nestazuje si ;-)Odpoveď na príspevok od juraj_k:
Je to otázka pre statika, ale keďže si položil ot… @juraj_k zhutnena cast bude na kazdej strane o 50 cm vacsia. Hutnit budem po vrstvach. Stavba bude v podstate v rovine, je tam maly sklon, Vyskovy rozdiel terenu je mozno 20 cm. 4/12/4 by bola vyskovo rozlozena armatura. Myslel som drevenu konstrukciu s A strechou. ( ked vidim strare chodniky, podlazky okolo domu a podobne a jazdia/stoja na tom osobne auta a betony su bez armatury. Teraz mi po nich jazila plne nalozena tatra a prezili) Dakujem za nazory