Odvodnenir pozemku

Ako spravne odviest vodu z pozemku kdenpo dazdoch stoji voda a nema.kam.odtiect?? ani ja ju nemam realne kam odviezt....kanalizaciu nemame a do zumpy to pustat je hriech.. ako spravne riesit.pritekajucu vodu na pozemok(dole kopcom) a zaroven jej vhodne odvedenie prec??? Diky za radu
Odpovedať
@jan45 mozno poradi
Odpovedať
@pluvko ak si na úpätí svahu a pod tebou už žiaden svah nie je tak máš problém, lebo tam asi nebudú fungovať žiadne malé vsaky a retenčky ak ich nebudeš mať kam odpustiť. Závisí to samozrejme od objemu vody ktorú potrebuješ riešiť, lebo investíciu do 30kubíkovej a väčšej retenčky si asi dvakrát premyslíš aj keď v budúcnosti keď vody nebude by to bola tvoja veľká výhoda.
Odpovedať
@slavoslav ved posud sam
Odpovedať
@slavoslav
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam il, po dazdoch vyzera moj pozemok rovnako.. mam vsaky po obvode, zvedene do 3.2m3 vsakovacej nadrze s prepadom do 80cm sirokej sachty.. ja mam ale v hlbke 2.5m strk, zvedene to mam tam.. poradim Ti uzivatela p. @kosto . Mne pomohol, spokojnost..
Odpovedať
@pluvko ten lesík nie je nižšie ako tvoj pozemok? Podľa mňa to nemáš až tak strašné, ale fotka môže skresľovať. Rigolmi a drenážami musíš nechať prejsť vodu pozemkom, ak sa to dá.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?