Odstranenie stateho domu Zlate Moravce

Planujeme zburat stary dom, Neni problem to zburat ze 2 dni robota, ani odviest stavevny odpad. Problem je kam to odviest! Ze smetisko je zevraj velmi drahe! Ok, ked Nie na smetisko tak kam stym? Je tu niekto kto by mi vedel poradit? Pekne dakujem za kazdu radu!
Odpovedať
nájdi si najbližšiu štrkovňu, tak možno budú ten stavebný odpad chcieť a spracujú ho na štrk.skús, aj my sme časť tak poriešili
Odpovedať
@daku238 ahoj ja som burala na jesen 2016 okr. TN, no cast som skutocne MUSELA odviezt na smetisko - zber stavebneho odpadu, pretoze som musela zdokladovat na zivotne prostredie - kopiou fakury + aj fotodokumentaciou ako sa nalozilo so stavebnym odpadom. Bol to dom z plnej palenej tehly, par Tatier sa rozviezlo aj po dedine - co sa prisli opytat ludia, ci by si mohli povyberat tehlu a napriklad betony zo zakladov sa pouzili na spevnenie urbarskej cesty, co zostala vymyta po dazdoch - tiez sa prisli opytat chlapi z urbariatu. Alebo si skus dat na Bazos inzerat, ze darujes za odvoz. Ja som tak poriesila skridlu, drevo, okna, dvere.
Odpovedať
@daku238 Davnejsie som zachytil informaciu, ze tusim VION v Zlatych moravciach ma drticku na beton a vedia ho recyklovat. Mozno na tom este aj zarobite :-D Skusate sa tam informovat.
Odpovedať
@supiiik Dakujem ich som kontaktovala Niekolko krat Mali sa mi ozvat naspat a stale nic! Dakujem vyskusam znova
Odpovedať
@darinka152 dakujem za radu! Prosim ta na aky bazar si Dala Inzerat? Niesom zbehla s inzerciou na slovensku a tuto stranku som nahodou nasla dnes.
Odpovedať
@ettel Dakujem budem hladat!
Odpovedať
@daku238 treba si dať pozor aj na to, či krytina nie je azbestová - je to nebezpečný odpad, s ktorým môžu nakladať iba oprávnené firmy .
Odpovedať
@daku238 www.bazos.sk alebo www.za-odvoz.sk
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?