Nedodržanie uličnej čiary

Stavebna firma mi pred par dnami urobila zakladovu dosku, ja som si vsak vsimol, ze je kusok posunuta od ulicnej strany... ma to byt 6 metrov od cesty, je to 5.9, cize 10 cm blizsie k ceste a to este neratam zateplenie na fasade, ktore bude dalsich 5-10cm. Stavebna firma si stavbu vytycovala sama bez geodeta, vraj by to boli zbytocne vyhodene peniaze. Bude takato odchylka problem?
Odpovedať
@gashtaan nie nebude, to je znedbatelna odchylka. Dnes tu riesi jedna kocka posun o 1,5 m a ide do toho, ze je jej to jedno. To u je vidno aj volnym okom,ale tych tvojich 20cisel? OK!
Odpovedať
Profilova fotka
@gashtaan myslim ze je to OK..ozaj 10cm nikto nebude merat
Odpovedať
@gashtaan urcite nebudu behat s pasmom pri kolaudacii. to by musel byt vacsi posun - viditelny volnym okom. nemas sa preco bat.
Odpovedať
diky, pomohli ste :)
Odpovedať
@gashtaan Pravdepodobne nebude vadiť. Akurát ma zaujalo to vytýčenie bez geodeta. Je to v podstate blbosť, čo povedali. Lebo keď budeš chcieť zapísať stavbu do katastra, tak aj tak Ti ju bude musieť zamerať geodet. Takto si to mohol mať spravené.
Odpovedať
geodet musi zamerat uz postavenu stavbu kvoli kolaudacii, to je samozrejme... no aj keby ju predtym vytycoval, zmerat by sa to muselo znova, nie?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?