Mám dve otázky.

Profilova fotka
Do starého r.d sa pustil betón ktorým sa betonovala deka 16/20 ale viac rozrobeny s vodou takže bol jemnejší. Je tomu cca 2,týždne da sa už uložiť plávajúcu podlaha ? Ďakujem. Ešte sa chcem spitat na deku sa dal penetrak , ipa. 6,balíkov zostalo môže sa dať ipa na Debniace tvarnice ? Pridavam foto. Ďakujem veľmi pekne.
Odpovedať
K prvej otazke hladaj odpoved tu: http://www.modrastrecha.sk/forum/podl... K druhej otazke treba asi dodat, co presne myslite. Izolovat DTcka z boku? Samozrejme to je mozne.
Odpovedať
Profilova fotka
@stowasser Myslím či sa da použiť ipa nabok na dt či to nebude vlhnut .
Odpovedať
Vsimol som si vas prispevok v inej teme. Dat z boku je zbytocne, kedze si to bude tahat vlhkost zo spodu. To ci izolovat kvoli soklu, zavisi od celkoveho projektu, kde bude finalna vyska podlahy, ako vysoko bude sokel a podobne. Na taketo detaily sa robi realizacny projekt. Ipu pod stenami ste mohli nechat trcat von z dosky aspon 10cm a potom ju zahnut dole. Ak vam ostala ipa, tak ju kludne odlozte a pouzite potom na zaizolovanie celkovej plochy..
Odpovedať
Profilova fotka
@stowasser Ďakujem, ale mohli hneď majstri spraviť celú plochu že .
Odpovedať
Nie, to sa robi az ovela neskor. Aby sa to zbytocne neposkodilo pocas vystavby. Bezne sa pas ipy rozreze na polovicu a ten sa dava pod priecky a do boku to trci 15-20cm.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?