Kupoval niekto Ytong z Poľska?

Zdravim chcel by som vediet ci sa oplati kupit komplet ytong na cely dom z Polska ? Ci sa to vobec oplati
Odpovedať
tak nikto nema s tym skusenosti a kazdy poctivo kupuje na SVK ?
Odpovedať
Profilova fotka
no my sme kupovali na slovensku ... este som nepocula o polskom ....
Odpovedať
@jarhal staci si dat xella.pl a mas to tam alebo cenz su aj na allergo.pl
Odpovedať
Profilova fotka
@fricko noooo nie vsetko polske musi byt zle ...ale osobne by som nekupovala macku vo vreci....poliaci su rodeni obchodnici vedia spravit ceny....ale ja ti nepomozem ...urcite sa ti niekto ozve ....
Odpovedať
Profilova fotka
solbet.pl, termalica.pl, betler.pl...
Odpovedať
@fricko pohľadaj vo forach, je tu toho veľa
Odpovedať
@matosc vsak jasne len ja som chcel vediet konkretne ako to s ytongom od polskej xelly a ako to je s dopravou, cenou, a reklamaciou.
Odpovedať
Pozdravujem...prave som sa tu zaregistroval, lebo mzslim, ze mozem s niecim poradit. Tiez som zhanal nieco podobne ako ty a nasiel som vyhradneho dovozcu betler pre slovensko. Je to slovenska firma, ktora nedovaza len presne biele tvarnice, ale aj kominove systemy, lepidla a podobne. Mozem ti poslat kontakt na nich ak chces. Posli mi internu postu ak mas zaujem. Ja som s nimi uz rozpraval a velmi sa mi paci ich profesionalita, ochota a hlavne rychlost a servis.
Odpovedať
ja som chcl kupovat v polsku, nakolko byvam nedaleko, no darebaci mi to nechceli doviezt, ze mam kupovat cez slovensko.Nakoniec som oslovil na vystave o stavebnictve firmu xella, popisali sme mailom, poslal som im projekt a nakoniec mi spravili taku cenu ze sa ani Poliaci nechytali. Moja rada: Neuspokojte sa s cenou v katalogu, pytajte si surovo zlavu, a ked ju dostanete, povedzte ze este si to porovnate s inymi ponukami od konkurencie(napr porfixu) a potom si popytajte dalsiu zlavu.U mna to zabralo, 2x som popytal, 2x som dostal k spokojnosti
Odpovedať
Nie som nacionalista, ale od Poliakov nekupim nic uz len zo zasady. Nekvalita, smejd a klamstvo a to sa nesie celym polskym narodom smelit, kradnut, klamat, smelit atd...
Odpovedať
Z Polska by som kupil iba veci, ktorych kvalitu ozeliem, alebo dokazem nahradit v pripade zlyhania. Skus nahradit Ytong za Slovensky :-p Kebyze mam znameho priamo od predajcu a vysvetli my vyrobne/obchodne rozdiely, preco je to tam lacnejsi, ake odlisnosti su vo vyrobe, tak mozno zvazim, ale pre svoj dom bez tychto info by som neriskoval ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?