Kto vám zakladal stavbu?

Hlavne by nas zaujimalo ako to robili ti, co stavaju svojpomocne.
Odpovedať
my sme si zavolali panov od ytongu. prisli a zalozili zadara :-) ostatne sme uz sami
Odpovedať
Profilova fotka
Porfix má bezplatnú službu pre svojich zákazníkov, založenie stavby. Stačí zavolať a objednať si to. :-)
Odpovedať
my mame pezinsku tehlu. Skoda, ze pezinske tehelne takuto sluzbu neponukaju ]-(
Odpovedať
@macka10 hocijaky murar vam zalozi stavbu ked si na to netrufate sami
Odpovedať
Profilova fotka
@macka10 hmm... to je skoda... ale mozno to ponukaju za poplatok, skuste sa opytat..... tiez som ti chcela napisat ze porfix a ytong to robia v ramci ceny materialu.... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@macka10 tiez mame pezinsku a zakladali sme sami... snurka, vodovaha, presne merania a za den hotove 3rady. Neni to taka veda, tiez sme nevedeli a na nate sme nastudovali. Mozno aj v albume je nejaka fotka so snurkami.. nepamatam sa presne uz skus pozriet.
Odpovedať
@andyfoto a ako si zistoval vyskove rozdieli v jednotlivych rohoch? pytam sa preto lebo viem ze ked nam to boli zalozit tak sme mali jeden roh vyssie ako 2roh a davalo sa tam viac malty potom.
Odpovedať
Profilova fotka
@mima1 ako pises (malta)... urcili sme si zakladnu vysku a ak nahodou cela doska klesala tak sa davalo vaic zakaldacej malty. Veetko vodovahy, prenasanie vysok , roviny a zabudol som na slaufvahu - na vysky. Ta nam to hodila presne na 2-3mm vzdy a ten prvy rad sa doladil zakladacou maltou. Na 11 rade sme nemali skoro ziaden rozdiel . A ak by bol , nebal by som sa toho ved ide tam este veniec ktory to dorovnava. Takze cm hore dole nie je pohroma
Odpovedať
@andyfoto dakujeme :-). Aj my sme planovali, ze si budeme zakladat sami, no teda sami ako sami, mame jedneho kamarata, ktory pracuje v stavebnej firme a ten by nam prisiel asistovat s nivelakom, takisto nam asistoval aj pri zakladoch, no a zbytok si myslime, ze zvladneme. Ale ked niekde povieme, ze si to ideme robit sami, tak vsetci sa tomu straaasne cuduju. Ale teda asi to riskneme :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?