Krivá základová platňa

Ahojte, Prosím o radu Už som sem raz takýto príspevok dával ale bola slabá odozva. Po dokončení základovej dosky som zistil že okraje dosky niesu celkom v rovine ...to znamená že keď sa postavíte k rohu domu a strelíťe okom po základovej platni, jej okraje nie sú rovné ..sem tam je vypuklá von a sem tam dnu ..Maximálne 2 cm ...Takže pro zakladaní muriva bude bud murivo 2 cm pretŕčať alebo utopené ...Pravdepodobne sme pri ukladaní 4tej rady dt čiek trošku uskočili .... Môže to byť do budúcna problém ?
Odpovedať
@bobo2208 hlavne tahaj obvodove mury v rovine, nie podla dosky a bude to ok. 2 cm nie su miera pri takej veci. Zateplenie schova take drobnosti.
Odpovedať
@bobo2208 nie
Odpovedať
@bobo2208 vytvor tu rovnaku temu este aspon 12x, odozva pride
Odpovedať
Profilova fotka
@bobo2208 nemyslím si že to bude problém , treba vybaviť niekoho kto vie presne založiť prvú radu
Odpovedať
Profilova fotka
@bobo2208 nebude to problem v tom pripade, ak mury budete tahat rovno. Davajte si pri tom poriadny pozor aby ste sa neodvijali od platne a potom bude vsetko v poriadku.
Odpovedať
Profilova fotka
Heh podľa mňa stačí ak sa spýtaš raz. To nie je taký veľký rozdiel, fasáda to podľa mňa dobre schová, len si treba dávať pozor na múry. Tie musia byť v rovine a bude dobre
Odpovedať
Profilova fotka
Problémov do budúcna môže byť ešte omnoho viac, kedže je zjavné, ze stavbu realizujú amatéri. A položiť posledný rad DT (ktorý je zo všetkých najdôležitejší kvoli smerovej rovnosti ZD) do špirály je na hanbu. Bez urážky, ale je to tak.
Odpovedať
@matusakrobert uz si si ulavil? Ty PRO.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?