Kde sa dajú ohýbať roxory do základov?

Ahojte, kde ste si dali ohybat roxory na armovanie do zakladov - uff snad som to dobre nazvala? Zaujima nas iba Bratislava a okolie - Pezinok, Senec, Chorvatsky Grob atd. A kolko to trvalo? Dakujeme velmi pekne za rady :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Na výztuž základov sa nedávajú zložité výztuže, väčinou ide o výztuž rohov, na to stačí 2m trubka, presnosť 5 cm nie je problém.
Odpovedať
takze nikto?
Odpovedať
dala si uzky vyber, zvacsa si to kazdy ohyba sam na stavbe
Odpovedať
Profilova fotka
@macka10 Ahoj, my sme to asi mesiac dozadu riesili. Mame zeleza v dome peknu kopu a dali sme si to ohybat, resp. odtial sme to komplet odoberali - pbferrflex v Ivanke pri D. Dokonca sme dnes potrebovali do vencov este dodatocne dorobit a 40ks nam urobili na pockanie ;-) ale inac velka dodavka tak par dni od zadania a dodania vykresov.
Odpovedať
@lienkasop no vies, vzhladom na to, ze budeme stavat pri BA, vazne by sme si ohyby nedavali robit niekde 100 km od BA, alebo viac :-| To by sa nam asi velmi neoplatilo :-) Tiez sme uvazovali o tom, ze si to budeme ohybat sami, ale vzhaldom na to mnozstvo zeleza, ktore tam pojde - nielen do zakadov, ale aj vence atd. - by sme si to asi radsej dali niekde urobit. @lencul dakujem velmi pekne, hned sa im ozveme :-)
Odpovedať
Mne to naohýbali tam, kde som kupoval železo. Za to "euro" navyše to nestojí za tú babračku a trápenie sa :-p
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?